Debido a problemas tecnicos, "colgamos" un poco tarde las cronicas del Infantil B.

Dissabte, 23-12-06
Fund. Europa Inf. B – Horta A 1-0

Equip inicial: Axel; Ian, Albert, Jordi, Víctor; Nacho, Fede, Javier, Jaume; Giancarlo i Miguel.

Per fi una victòria

A les portes del nou any, la victòria va saber molt bé i permet passar les festes amb més tranquil·litat. L’Europa debut a les múltiples lesions, es va tenir que improvisar un equip amb nois del A. Tot i les critiques de l’equip rival, el fet de baixar nens per reforçar l’equip es una practica habitual amb totes les categories. Però la veritat es que es va guanyar jugant un bon partit, emocionant, en el que el gol de la victòria el va fer el noi de casa. Javier, al minut 24’ amb una bona jugada per la banda que ell mateix la va fabricar. Però ocasions van estar més. Als 15 minuts ja es va fer un pal amb un bon xut. Va ser un partit en el que es va treballar molt el físic. Va ser molt intens.

Segona part: entren Carlos i Arnau. I el joc es va endurir un xic, amb entrades a destemps per part del jugadors de l’Horta i amb un ambient que es va tornar una mica brut en ocasions. L’àrbitre va ser protagonista més de una jugada. Als sis minuts, jugada de l’Europa que rebutja el porter visitant. Al minut 14 surt en Javier i entra Oriol. Al minut 20 una ocasió per part del Albert que xuta la falta per sobre el porter. 23’ surt Fede i entra Alejandro. Poques ocasions vindrien més, tot i que l’Horta va empènyer de valent els nanos del Edu van saber aguantar fins el xiulet final.

Bon 007.
Força Europa.

Jornada 14ª
Dissabte, 14-01-07
P.B. Anguera A – Fund. Europa Inf. B 6-0

Equip inicial: Nico; Ian, Oscar, Víctor, Albert; Fede, Alejandro, Arnau, Javier; Pasku i Carlos.

Resultat excessiu.

Tot i el resultat abultat, l’Europa que no va desagradar va plantar cara al equip local, tot i que als 4 minuts ja havien marcat amb la primera jugada que van arribar a porteria. L’Europa va començar el partit tocant la pilota, fen alguna jugada de mèrit, treien be la pilota, però no s’arribava a la porteria del rival. Fins el minut 22 no tornarien a marcar i tres minuts després feien el 3-0 en un centre que va entrar a porteria amb molta sort. El nostre primer xut va ser al minut 26 de partit.
Els de la Penya van demostrar la seva superioritat no tan en el joc com a la seva corpulència. Un any més es nota. Però per això van segons a la Lliga.
Segona part: Van entrar Àlex i Oriol. La segona part va ser calcada a la primera, sense gaire cosa a destacar. Es van fer els canvis i als dos minuts, el 4-0, un altre gol que van anar acompanyat de la sort. Fede va xutar al minut 5 desde fora el àrea i va parar el porter. Minut 13’ entren Giancarlo i Mario, 16’ entren Lander i Jesús. El cinquè gol va venir amb una pilota penjada que Nico, desafortunat no aconsegueix atrapar. Entraria Edgar. I en la última jugada del partit, amb un sac de còrner el davanter colpeja de cap i la pilota entra. El resum es que tot i la golejada, l’Europa no va jugar malament, però no va tenir pràcticament ocasions de gol. El proper partit, a casa contra els líders, Llefià.