Han logrado ser uno de los equipos mas queridos y respetados en el club y por el personal que hace este blog.
Y han logrado hacernos disfrutar, sufrir.....han logrado que nos guste el futbol.
Felicidades por vuestra EXCELENTE temporada, y como no felicitar a la U.E. Sants, merecido campeón a falta de dos jornadas para concluir el campeonato.
Tunel de vestuarios.

Crónica de Albert i Xavi.
Foto de archivo de Pere Bernaldo.

Una derrota inesperada al camp del Catalònia, 7è classificat, esfuma tota esperança d'aconseguir el miracle, i proclama merescudament campió de lliga a la Unió Esportiva Sants. D'una primera part esplèndida dels escapulats rubricada amb dos gols de Miki pràcticament d'idèntica factura al rematar dos còrners executats per Yeshua, es passaria incomprensiblement a una segona part desastrosa on els locals aconseguirien donar la volta al marcador anotant el definitiu 3-2 a l'últim minut del partit. Podriem justificar la remuntada culpant el fet que l'equip tenia diverses baixes, o que feia molta calor, o que el camp era petit, a l'excessiva confiança d'anar amb un 0-2 i altres tòpics que s'acostumen a dir en aquests casos però el cert es que quan un equip acostumat a tenir la pilota la cedeix per complet i es dedica a especular amb el resultat ho acaba pagant molt car. I això es el que va succeir a la segona part, les línies defensives reculaven excessivament permetent que el Catalònia incrementés els seus homes en atac creant així moltes ocasions de gol, i la gran distància entre línies dels graciencs impedia que es pogués trenar pràcticament cap jugada d'atac. En qüestió de deu minuts ja ens havien empatat i com ja sabeu arribaria el tercer pràcticament amb el partit acabat.
Bé doncs, tot i que queden dos jornades on cal treure els sis punts i deixar una bona imatge, amb la segona plaça assegurada i sense opcions al liderat la temporada queda vista per sentencia. El balanç es positiu per que l'objectiu de la temporada s'ha complert amb escreix i una segona plaça es molt satisfactòria, no obstant sempre queda aquell mal sabor de boca per no haver pogut aconseguir allò que durant gran part del campionat s'ha tingut l'abast. En qualsevol cas, ara s'ha mirar endavant i començar a planificar ja la temporada següent, aprendre dels errors d'aquesta i mentalitzar-se que serà molt complicada.
Equip titular: Dani, Hector, Boro, Eric, Campayo, Cano, Gerard, Carlos, Yeshua, Miki, Jordi.
També van jugar: Jake, Lluis, Sergi, Nacho, Robert.