Nueva victoria de este excelente equipo, y se mantienen con opciones claras de llevarse el gato al agua.
Teneis todo nuestro apoyo y cariño.

EUROPA, C.E. ''B'' - FUNDACIO ESPORT.HOSPITALET AT 2 - 1
Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

Treballada victòria al Nou Sardenya enfront l'Hospitalet Atlètic per 2-1 amb gran part del matx amb un home menys degut a l'expulsió de Pol al minut 25 de la primera part. Prèviament, al minut 16, Miki avançava els escapulats després d'una gran jugada individual sortejant tots els rivals que se li anaven apareixent fins a definir perfectament en u contra u amb el porter. 5 minuts més tard l'Europa aconseguiria el segon amb una bona triangulació entre Miki, Sergi i Jordi que aquest últim culminaria introduint la pilota entre els tres pals. Immediatament després arribaria l'expulsió del porter local i el partit agafaria un caire diferent ja que s'havia de reunificar l'equip per reduir els espais que es creaven per la inferioritat numèrica. L'equip era conscient de la importància d'aquest partit i amb molt d'ofici impedia que el rival jugués amb comoditat sense renunciar tampoc a l'atac. La condició d'inferioritat suposava un plus d'esforç i cal felicitar a tots els jugadors per l'entrega mostrada durant els 55 minuts que restaven de partit, i més quan l'Hospitalet reduïa distàncies al minut 65 al transformar una pena màxima. Finalment el premi a l'esforç realitzat arribaria amb el xiulet final de l'àrbitre que per si no era suficient el desgast acumulat, encara descomptaria cinc minuts amb el temps reglamentari complert.
Manquen nou jornades per acabar la lliga i continuem amb possibilitats d'obtenir el títol. Es cert que l'objectiu marcat inicialment per aquesta temporada està més que superat, però seria inoblidable proclamar-nos campions. Estem convençuts que l'equip lluitarà per aconseguir-ho i passi el que passi marxarem amb el cap ben alt. Ànims!

Equip titular: Pol, Hector, Eric, Jordi, Juan Carlos, Campayo, Miki, Carlos, Jordi, Yeshua, Sergi

També van jugar: Nacho, Mario, Boro, Gerard, Lluis, Dani.