19 marzo 2008

Nou Sardenya: Cadete B

Desde Tunel de vestuarios solo queremos agradecer a este equipo su inmensa capacidad de sacrificio, lucha y entrega.
La derrota es solo una amarga realidad que no ha de tapar la excelente temporada que están realizando.
Hay que seguir peleando hasta el final.
Cuando uno se cae, se levanta y sigue.......
El futbol no tiene memoria.


Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

EUROPA, C.E. ''B'' 0 - SANTS, U.E. ''A'' 2


Cares de tristesa al finalitzar el partit de la 23ª jornada a casa contra el líder, el Sants. La derrota per 0-2 esvaneix la il·lusió dels escapulats de situar-se al capdavant de la classificació a falta de 7 jornades per acabar i dissipa bona part de les esperances d'obtenir el campionat ja que l'equip no depèn ara de sí mateix.
El gran ambient a la grada i la alta motivació del jugadors marcava l'inici del partit, fet que provocava certa precipitació en el joc d'un i altre equip. A conseqüència d'un llançament de falta des de la frontal de l'àrea escapulada rematada amb el cap per part del dorsal 10 arribaria el primer gol visitant al minut 7. Quedava encara molt partit per endavant per poder remuntar però el cert es que aquest gol matiner marcaria el matx. No hagués estat així si les nombroses ocasions, algunes claríssimes, que va tenir l'Europa durant tot el partit, sobretot a la segona meitat, s'haguessin convertit en gol. Potser els esdeveniments ocorreguts van fer que els nervis s'apoderessin dels locals. No obstant, seria injust dir que l'equip no va estar a l'alçada de les circumstancies ja que varem dominar gran part del partit i a pesar de jugar molts minuts de la segona amb un home menys per l'expulsió de Pol i amb diversos jugadors amonestats continuàvem creant perill sense que el Sants incomodés pràcticament la porteria de Dani. La voluntat dels nostres jugadors de capgirar el marcador en cap moment va defallir però malauradament la pilota no volia entrar i el Sants faria el segon al contraatac pràcticament al final i sentenciaria l'encontre. L'Europa mereixia un millor resultat que la derrota però el resultat és el que és i cal felicitar al Sants que també és un bon equip i està fent un gran campionat. Tot i que les possibilitats de retallar l'actual diferència de quatre punts són escasses, queden encara 7 partits per jugar i qui sap... mentre hi ha vida hi ha esperança.
Només ens resta agrair el suport incondicional de la grada que no va parar d'animar als seus, i als jugadors per fer-nos viure un d'aquells partits que creen afició. Felicitar-vos també per la immensa temporada que esteu realitzant i recordar-vos que la propera jornada visitem al Bellvitge, no s'han d'abaixar els braços i a continuar sumant.

Equip titular: Dani, Mario, Golo, Boro, Capilla, Cano, Pol, Nacho, Carlos, Miki, Klaus.

També van jugar: Lluís, Yeshua, Jordi B., Sergi, Campayo, Gerard.