El proximo sabado a las 15:30, tenemos una oportunidad de oro.
Es una oportunidad mas para ver jugar y apoyar a uno de nuestros mejores equipos.
Os animamos a todos a ir al Nou Sardenya para "echarles un cable".

Pª BARC. BARCINO, CE. ''B'' 2 - EUROPA, C.E. ''B'' 4
Cronica de Albert i Xavi.
Foto de Pere Bernaldo.

L'Europa, amb gols de Yeshua, Miki i Carlos, es va imposar amb claretat al Barcino y aconseguí els tres punts mantenint-se a un del Sants, primer classificat. No van passar ni tres minuts de partit quan Yeshua aprofitava una gran assistència de Carlos i encetava el marcador. A la mitja hora l'estadi es va posar dempeus després de veure un espectacular projectil de Miki des de llarga distància que es colaria per la mateixa esquadra. Així s'arribaria al descans i no es compliren els dos minuts de la represa quan Carlos rematava de cap una bona centrada de Juan Carlos i posava el 0-3 al marcador. Al contraatac el Barcino reduiria distàncies però els graciencs contestarien poc temps després amb un quart gol, segon de Miki en el matx, al culminar una assistència de Lluís. Ja amb el 1-4, a falta d'un quart d'hora escàs per l'acabament, el partit estava pràcticament sentenciat però el Barcino tenia ganes de complicar-lo incomprensiblement amb entrades excessivament dures i provocacions innecessàries. Afortunadament els nostres jugadors van actuar amb intel·ligència i no es va produir cap contratemps pensant en l'important partit de la propera jornada enfront el Sants. Tot i que de poc els va servir, al minut 80, farien el seu segon gol que maquillaria el resultat i deixaria el definitiu 2-4.
El proper dissabte dia 15 de març a les 15:30 es disputa el partit més interessant de la temporada al Nou Sardenya enfront el Sants. Una victòria ens col·locaria líders a falta de 7 jornades per disputar. Des d'aquí fem una crida a tots els usuaris de "tuneldevestuarios" per que vinguin a animar l'equip i fer pressió sobre el rival, ens seria de molta ajuda. L'equip té molta il·lusió amb aquest campionat i un triomf al Sants, en cap cas seria definitiu ja que a la següent jornada ens espera un rival també molt complicat com es el Bellvitge, però sí un pas important. Us hi esperem!

Equip titular: Dani, Mario, Jordi B., Boro, Capilla, Cano, Campaio, Miki, Carlos, Sergi, Yeshua

També van jugar: Lluís, Hector, Juan Carlos, Gerard, Jordi