26 enero 2008

Nou Sardenya: Cadete B

Cada vez me gusta más dar noticias de esta plantilla.
Es fenomenal.

No sabremos si conseguiran su objetivo, pero si tenemos claro que pelearan por el hasta el final.
Sigue lider y trabaja bien.....

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo, excelentes, debido a la dificultad por la hora del partido.
Gracias Pere.

EUROPA, C.E. ''B'' - UNIFICACION LLEFIA,CF. ''B'' - 9 - 0

L'última jornada de la primera volta fou tot un èxit per als interessos de l'Europa ja que, a part de solventar el seu partit amb una gran golejada al Llefià, el Sants perdia a casa enfront el Bellvitge de manera que són ja cinc els punts que ens separen dels dos principals perseguidors. Els nou gols aconseguits en el partit disputat al Nou Sardenya també ens situa com a equip més golejador de la lliga amb 65dianes, continuem sent el menys golejat amb 9 gols i fins ara s'han aconseguit 42 punts dels 45 possibles. Encara queden molts punts per disputar però son dades per estar orgullosos i ser optimistes de cara a la segona volta. Felicitats!
En quant al partit de dissabte, tot i el 9-0 final el Llefià va ser un equip difícil de batre els primers 40 minuts degut al plantejament defensiu amb el que van començar, fins i tot van disposar de diverses ocasions al contraatac per igualar el gol de Miki després d'un lliure indirecte al minut 32. Aquest fet va motivar als visitants i a la represa van sortir a intentar puntuar, però no els va funcionar ja que el canvi de plantejament va provocar que deixessin molts espais al darrere i l'Europa ho va aprofitar. Només dos minuts va trigar Miki a fer el segon en una de les internades per la banda dreta que deixaren al davanter escapulat en u contra u amb el porter resolent la situació amb molta sang freda. A partir d'aquest moment el Llefià va abaixar els braços i els gols anaren arribant. Un cop més Miki s'apuntava el "hat-trick" i es destaca amb 19 gols en el còmput general de golejadors. Posteriorment Nacho feia el segon hat-trick de la tarda i es col·loca amb 11 gols en total. Van participar també de la golejada Gerard, i Hector que cel·lebrava l'aniversari transformant un penal que ell mateix va provocar. Per molts anys!
No ha estat fàcil aconseguir aquest avantatge de cinc punts respecte el segon i tercer classificat, i és tant o més complicat mantenir-lo. S'ha fet un pas important però no està tot fet...