15 enero 2008

L'Aliga: Juvenil A

El juveni A de l'Aliga, empató en un amistoso en campo del Alzamora.Fué un partido muy bonito y se siguio dando buena imagen.
Este domingo toca un partido muy importante contra el M9M que nos puede dar un buen posicionamiento en la liga.


CREIXEM
Alzamora 3 – F.P.Europa 3
Amistós.

Estem creixent i cada cop la imatge de l'equip es mes bona.
Gaudeixo molt veient el joc d'aquest equip i el saber fer dels seus jugadors.
Cada dia que passa es veu un equip mes centrat i que està aprenent a jugar quasi be de memòria, sabent en cada moment on serà un dels seus companys.
El partit d'avui ha estat disputat amb molt de fred, cosa que no ha afectat al ritme viu de joc que ja ens estem acostumant a veure'ls-hi.
Aqui un petit homenatge als patidors que dia a dia donen suport a aquest nois, també es mereixen aparèixer en aquest blog.
He trobat que ha costat una mica de prendre-li la mesura al terreny de joc, unes quantes passades que semblaven bones i que el company hi podia arribar, però la pilota s'escapava per que era un terreny mes ràpid del que pensàvem i un inici de partit en el que intentàvem penjar massa pilotes llargues on la defensa jugava amb avantatge.
Per sort avia ens hem adonat que no es el nostre joc i hem abaixat la pilota a terra i hem començat a triangular i obrir joc per las bandes amb arribades constats per dreta i esquerra i hem fet força mal a la defensa alzamorana.
El primer gol l'ha aconseguit Pol, que en el conjunt del partit a poc que hagues tingut una mica mes de sort a la rematada podia haver marxat a casa amb 4 o 5 gols en el seu haver.
Després en una jugada aïllada, ens han agafat l'esquena a la defensa i el refús d'en Buix ha rebotat en el seu davanter i empataven el partit a 1.
Poca estan ha passat per a posar les coses al seu lloc i aconseguíem avançar-nos 1-2 amb gol de Ferry entrant per la banda i des de la línia de fons amb una "petita" ajuda del porter fa que el marcador reflecteixi un resultat més d'acord amb el joc que estàvem veient.
I aquí es va fer la foscor, i no es que deixéssim de jugar, sinó que literalment se'n va anar la llum. Seria que han saltat els ploms?, no paguen la factura?, era d'ells? (per cert qui son Ells?).
La cosa es va arreglar i vam veure la llum poca estona desprès, també vam tornar a veure la porteria i un còrner amb centrada final de Palou i rematada de cap de Guillem situa un just 1-3 al marcador.




La segona part s'ha sortit amb una intensitat menor, a fi de preservar l'equip de lesions, però controlant en tot moment el partit, llevat de dos puntuals moments on degut a la proximitat de les festes nadalenques ens hem vestit de Reis Mags i en un parell de regals ens han empatat el partit. Llàstima perquè ha estat un partit sense cap tipus d' angoixa i que de segur que si es de competició el guanyem i per golejada. Els darrers 20 minuts de partit tot i el cansament que es detectava als jugadors nostres, ha estat un festival de joc i d'ocasions que si arribem a transformar marxem amb un 3-7 sense exagerar.




I això es una cosa a destacar precisament que tot i ser un amistós les ganes de guanyar i la intensitat que han posat tots.
Be diuen que "Zamora no se ganó en una hora", nosaltres en una hora i mitja al menys hem empatat AlZamora, però Zamora no és el nostre objectiu, el nostre objectiu es Itaca i es que

La Nostre Itaca es la Primera

Jo soc en Vicenç,

Opcions a triar:

Vicenç Villatoro
Josep Vicenç Foix
Vicenç Andreu Estelles
Turrons Vicens
Vicens Vives
Vicenç Cuesta

Qui no soc segur es Vicenç Soley