Futuro!!!
Esa es la palabra clave en torno a este equipo.
Que sea el lider no es casualidad, es por lo que la palabra con la que iniciamos la crónica sea una realidad.

EUROPA, C.E. ''B'' - L'HOSPITALET, CENTRE ESPORTS ''C'' 6-1

Les diverses novetats en l'onze inicial que presentava l'Hospitalet respecte al primer partit de lliga no van ser suficients per derrotar un Europa que sap plasmar en el marcador la seva superioritat, sobretot a la segona part quan el rival nota el cansament degut algran esforç realitzat durant els primers 40 minuts. 6-1 reflexava el marcador electrònic del Nou Sardenya al acabament del matx. Miki, del qual se m'acaben els adjectius per definir la seva efectivitat de cara a porteria, firmava els dos primers abans de la mitja hora de partit i ja supera la vintena de gols en 16 jornades (1,3 gols de mitjana per partit). l'Hospitalet reduïa distàncies al minut 32 amb una internada del dorsal 11 per la banda esquerre que rubricava amb un fort xut creuat a escassos metres de la porteria. No obstant, les esperances dels visitants es van esvair després d'un gol introduït a la pròpia porteria quan només havien transcorregut 6 minuts de la segona. Va ser llavors quan va aparèixer Lluís, que amb dos gols de bella factura i una assistència rematada amb gran mestratge per Carlos donava l'àmplia victòria final.

Equip titular: Dani, Hector, Mario, Boro, Juan Carlos, Campayo, Cano, Nacho, Sergi, Jordi, Miki
També van jugar: Capilla, Yeshua, Carlos, Lluis, Jordi B.

La pròxima jornada visitem un camp difícil, el del Sant Ignasi. Dels vuit partits que han disputat a casa només han sortit derrotats en dos ocasions, enfront l'Alzamora i el Bellvitge, i tots coneixem les condicions del terreny de joc.