26 enero 2008

L'Aliga: Alevin B

Derrota por la minima de uno de los equipos "sorpresa" esta temporada.
Y digo soprpresa entre comillas porque ha sorprendido su rapida adaptacion a la nuevas dimensiones de la categoria y que vende cara su derrota.
Buen grupo, bien trabajado y que es uno de los modelos a seguir del Aliga.
Felicidades a todos por esa "gran victoria".
El partido??. Para seguir creciendo.

Hospitalense B - Fundació Europa 1-0

Partit en el cel. Més pendents de les pujades i baixades de la pilota que de l’elaboració de jugades això és el que tenen els camps de terra.Els nostres alevins no van poder desenvolupar el seu joc. Una jugada desafortunada només iniciat el partit va posar el 1-0. I va marcar les presses per trobar l’empat durant la resta del partit.
Molta lluita en els dos equips, quasi guanyant metre a metre l’arribada a l’àrea contrària. Els nostres alevins van sortir a la segona part amb la força per resoldre el partit. Molts minuts de pressió i atac en el camp de l’Hospitalense, però no es va acabar de definir. Al final del partit es va pagar aquest esforç i l’hospitalense encara podria haver ampliat la diferència. Oportunitats a porta buida, i un 1 contra 1 que el nostre porter va salvar providencialment.
Sis equips ja s’han destacat en aquesta primera volta, i els creuaments entre ells serà determinant pel resultat final. I pensar que la tornada serà en herba, on l’Europa, setmana a setmana, demostra el seu estil d’elaboració tècnica, d’equip, de velocitat, i no pilota a l’àrea vinguda del cel.