Nou Sardenya: Cadete B

A continuación os relacionamos las crónicas de los últimos dos partidos del cadete B.
No nos ha sido posible ponerlas antes pero mas vale tarde que nunca.....

EUROPA, C.E. ''B'' - CATALONIA, U.B. ''A''- 4-0

L'Europa va acabar l'any de la millor manera possible, amb victòria i mantenint el coliderat de la lliga. Els gols de Miki al minut 3 i de Cano al 39, que estrenava el seu compte golejador amb un gran remat de cap des de la frontal de l'area, avançaven els escapulats i donaven certa tranquilitat per afrontar la segona part. Dos gols més de Jordi a les acaballes del partit deixaven ja sense opcions al Catalonia i posaven el definitiu 4-0 al marcador.

PUBILLA CASAS, C.E. ''A'' - EUROPA, C.E. ''B'' - 0-5

Si el 2007 va acabar bé, l'any nou va començar encara millor. Victòria enfront el Pubilla Casas i empat del Sants al camp del Sant Ignasi, fet que condiciona el liderat en solitari de l'Europa per primera vegada a la lliga. Els graciens, tot i no fer un gran partit, es van imposar amb un contundent 0-5 al camp de l'últim classificat de la lliga. Els gols de Sergi, tres més de Miki que segueix sumant gols partit a partit, i de Nacho asseguraven els tres punts.
A part de la capacitat golejadora, la solidesa defensiva de l'equip i la garantia sota pals dels dos porters, Pol i Dani, són dignes també d'elogi. només hem encaixat 9 gols essent l'equip menys golejat del campionat. Ens demostra això que la progressió tàctica defensiva de l'equip és bona, un aspecte que estem treballant força aquesta temporada.

Ara són dos punts el marge que ens separa del segon classificat, el Sants. No badem i intentem mantenir aquest avantatge o fins i tot ampliar-la. Ànims que la temporada es preveu gloriosa si no ens adormim. Felicitats campions!