L'Aliga: Aleví B

Los mas peques de L'Aliga no se quedan atras.
Clara superioridad en su encuentro y con buen futbol. El trabajo da sus frutos siempre que se hace bién y con dedicación.

APA POBLE SEC, CE.A 0 5 FUNDACIÓ P.E.EUROPA B

Partit jugat en el camp del Poble Sec a peu de Monjuic. El joc s’inicia a les 11:20’. El dia és fred però molt solejat.
Primera part. En els primers minuts el joc és força equilibrat entre els dos equips, però la pressió de l’Europa sobrepassava la del rival. En el minut 20' arriba el primer gol marcat per l’Alex.
A partir d’aquí, l’equip agafa més confiança, i tres minuts després una centrada del Airam la converteix l’Alex en el segon gol.
La segona part comença ja amb un domini i pressió clarament superior per part de l’Europa, en que hi ha moltes ocasions de gol. El primer gol d’aquesta segona part arriba també aproximadament en el minut 20', en que una centrada de cap del David Castillo, el Toni Matabosch la converteix en gol.
Pocs minuts després, en un joc de pressió en la portaria contraria, en David marca el quart gol del partit i pocs minuts abans d’acabar, en Dani Bas marca el cinquè.

Cronica y fotos de F. Ricondo para Tunel de vestuarios.