20 diciembre 2007

L'Aliga : Aleví B

Excelente victoria de los mas pequeños de L'Aliga. Siguen en su progresion y su aprendizaje a pasos agigantados.

MARTINENC, F.C "B" 1 - FUNDACIÓ P.E.EUROPA "B" 4

El partit s’inicia en el camp del Martinenc amb un endarreriment de quasi una hora degut a que en el partit anterior l’àrbit no es presenta.
A les 11:20’ comença el joc, i una vegada més el bon temps ens acompanya amb un lluent sol.
En la primera part, tot i que el joc es força igualat s’anticipa l’Europa en el marcador amb un gol del David Castillo en el minut 3. Quatre minuts després una acció ràpida d’en Toni Matabosch col•loca el segon gol. Uns deu minuts després, una escapada del Albert Granollers fa el tercer gol .
Per part del equips contrari, tres minuts després arriba el seu únic gol, a càrrec del lliure Ramon López.
En la segona part hi ha un clar domini per part de l’Europa. Tot i la pressió que ens manté en la portaria contrària, i les clares ocasions de gol desaprofitades, arriba el quart i últim gol de l’Europa en unes quantes passades contundents que acaba rematant en Víctor Garrido.