Sigue el cadete B su excelente trayectoria.
De nuevo victoria con buen juego y buena actitud.
No es casualidad......

INFOMOVIL ALZAMORA, C.F. ''A'' 0 - EUROPA, C.E. ''B'' 4

L'Europa guanya amb autoritat a l'Alzamora per 0-4 i es ratifica un cop més com a seriós candidat al ascens de la categoria. La formació escapulada va anar a per el partit des del xiulet inicial i en tres minuts es va posar per davant en el marcador amb un gol de Marquez, un jugador no habitual de l'equip que va venir a reforçar la davantera degut a les nombroses baixes en aquesta posició i que va tenir una esplèndida actuació. Tot i tenir el partit força controlat, amb el mínim avantatge es va arribar al descans. Un àrbitre molt polèmic i amb tota la segona part per jugar podia complicar el match. No obstant, una bona triangulació entre Sergi i Miki va suposar el segon gol d'aquest als deu minuts de la segona. L'àrbitre continuava amb la seva particular visió del partit i les targetes començaven a ser una constant. cal dir que l'actitud dels jugadors fou exemplar i no van caure en les provocacions del col·legiat. A tot això, l'Alzamora seguia desaparegut mentre Miki seguia sumant gols al seu compte particular, ja en son 9, i feia el trecer al minut 55 de partit. I la sentencia definitiva, ja jugant amb deu després de l'expulsió de boro en una mes de les decisions incomprensibles de l'àrbitre, arribaria a cinc minuts del final amb un gol de Sergi, una vegada més al lloc adequat en el moment oportú.
Em superat un tram de tres partits seguits contra els rivals més directes amb un bagatge de dos victòries i una derrota a fora de casa, no està gens malament però la lliga segueix apretada al capdavant de la classificació, hi ha poc marge d'error i s'ha de continuar. Pròxim rival l'Horta.