Nou Sardenya: Cadete B

El cadete B mostró en L'Aliga su buen juego y de nuevo victoria.
Los asiduos de este campo tambien disfrutaron del juego de uno de nuestros mejores equipos.

EUROPA, C.E. ''B'': 5 - HORTA, U.AT. ''A'': 2

L'Europa suma ja trenta punts després de la victòria enfront l'Horta en un partit emocionant. D'aquesta manera es manté al front de la classificació i equips com l'Alzamora i el Cinc Copes, fins ara rivals directes, perden pistonada i es van allunyant de la lluita per les primeres posicions. Per ara sembla que serà cosa de tres però s'ha de tenir en compte que encara queda molt i els rivals no ens posaran les coses fàcils. L'Horta, rival de mitja taula baixa, n'és un clar exemple. 2-0 al nostre favor reflexava el marcador al descans. Gols de Sergi i Miki donaven aquesta avantatge a la mitja part. S'incrementava encara més al iniciar-se la segona amb un altre acció de Sergi i confirmava el seu gran partit. Però en qüestió de cinc minuts l'Horta feia dos gols i posava l'all al cor a l'afició escapulada. Després de la "pájara" es va saber reaccionar i Nacho, amb dos gols més deixava el marcador en 5-2.
Hem de tenir present que els partits duren 80 minuts i fins que l'àrbitre no xiula el final s'ha de mantenir la intesitat i no relaxar-se ni un instant, és molt important.