04 diciembre 2007

Nou Sardenya: Benjamin C

El "primer equipo de la clase", sigue con su particular formación. Este fin de semana pasado jugó contra el Prat, 3º en la clasificacion, y aunque se perdió, 6-3 hicimos un digno papel. Estan en periodo de adaptacion, y en la 2ª vuelta daran alguna que otra sorpresa , aparte de las que ya han dado.....

AE. Prat 6 – CE. Europa 3

Els escapulats planten cara a un dels líders de la categoria

Una derrota digna. El benjamí C va caure dissabte per 6 gols a 3 al camp d’un dels equips punters de la categoria, l’AE Prat, un conjunt que es manté invicte a casa i només ha perdut un partit en el que portem de temporada. Tot i sortir al terreny de joc amb el paper de clara víctima, l’Europa va plantar cara i va obtenir un resultat prou digne que va deixar un bon regust de boca als seguidors.
Durant els primers minuts, l’Europa –que va jugar amb la segona equipació, és a dir, amb samarreta vermella- es va defensar amb encert i va avortar tots els atacs locals, alhora que intentava sense massa èxit arribar a l’àrea contrària. A poc a poc, però, els pratencs van anar imposant la seva superioritat i pressionant cada cop més damunt la porteria de Roger.
Com a fruit d’aquesta pressiò, va arribar el primer gol en una jugada desgraciada on un jugador de l’Europa va desviar a la xarxa una pilota centrada a l’àrea. El gol en pròpia porta va desorientar els graciencs, que van veure com en només dos minuts el Prat marcava dos gols més. Amb un 3-0, el partit es posava molt coll amunt, però l’Europa no es va donar mai per vençut. Javi, amb un xut fort des de la banda, va marcar el 3 a 1, i uns minuts després, els locals aconseguien el 4-1 amb què s’arribava al descans.
En la represa, el Prat va marcar dos gols més abans del minut 10, la qual cosa feia presagiar als més pesimistes una forta golejada. No va ser així. L’Europa va oferir el seu millor joc, amb bons atacs, control de la pilota i fermesa defensiva. En dos minuts d’inspiració, Sergi va marcar dos gols –el primer de xut fluix que va superar la sortida del porter, i el segon en aprofitar el rebot d’un xut al pal de Javi-. El 6 a 3 feia renéixer les esperances escapulades, però el marcador ja no es va moure més i el resultat final es pot considerar prou bo tenint en compte el rival.

Per l’Europa van jugar: MARC, PABLO, SERGI, JAVI, PAU, ROGER, ARNAU, GERMAN, POL I JAN