Nou Sardenya: Cadete B

Victoria dificil e importante ya que nos permite mantener el coliderato.
Pese a no ser uno de sus mejores partidos, el equipo resolvió con buena nota el partido.

FUNDACIO P. CE. JUPITER ''B'' 1 - EUROPA, C.E. ''B'' 2

L'europa pateix per guanyar al júpiter i viu uns últims minuts amb l'habitual angoixa del que va per davant en el marcador amb la mínima diferència d'un gol. Finalment tot va acabar bé i els tres punts ens permeten seguir colíders. El gol de Miki al minut 20 de la primera avançava els graciencs i tot feia pensar que aquest fet milloraria el joc de l'equip que fins al moment no era el que ens tenia acostumats. Però el júpiter continuava fent valer les seves armes i va obtenir el premi a l'últim minut de la primera després d'un remat de cap en una errada de marcatge dels escapulats. S'arribaria al descans amb l'1-1 i la sensació de que s'havia de fer molt més per endur-se la victòria. A la represa, els visitants sí que sortiren més enxufats i disposaren de diverses ocasions en els primers minuts però sense encert final. No va ser fins al minut 65 que una vegada més Miki, reafirmant-se com a pichichi i líder d'aquest equip, feia l'1-2 amb el cap rematant el llançament de còrner de Lluis. A falta de quinze minuts per acabar, els nervis es van apoderar dels europeistes ja que els locals es van llançar a l'atac i seus van ser els darrers minuts, però no van saber definir les ocasions de les que van disposar i el xiulet final del colegiat convertia l'angoixa en alegria.
El proper cap de setmana és l'últim partit de l'any enfront el Catalonia. Esperem poder menjar els turrons com a líders, un últim esforç abans de les vacances.