04 febrero 2008

MUY IMPORTANTE!!!!!!

Si intentamos acceder a la pagina oficial del club no lo conseguiremos....
Han querido hacer daño y lo han conseguido.
Desde este humilde blog EUROPEISTA, queremos dar todo nuestro apoyo tanto moral como fisico a Angel Garreta brindandole esta pagina para TODA la informacion que necesite o quiera enviar.
Angel: El Tunel de vestuarios esta SIEMPRE ABIERTO PARA TI.




AVÍS IMPORTANT ALS INTERNAUTES

La web oficial del CE Europa ha estat víctima del més greu i important atac 'hacker' (pirata) de la seva història.
Els serveis tècnics de l'empresa on l'entitat té allotjada la seva web oficial i el portal d'Europa TV estan intentant avaluar la gravetat de l'atac, quantificar la pèrdua de dades i treballant per a la seva recuperació (cas de ser possible al 100%, factor encara ara incert). L'atac va tenir lloc a primera hora del matí del dissabte
dia 2 de febrer de 2008. A la data signant d'aquest avís, des del Departament de Comunicació del CE Europa no podem garantir la data de retorn del portal a la seva activitat habitual.
La recuperació de les dades, l'estructura i l'aparença gràfica de la web i d'Europa TV pot ser qüestió d'hores, dies, setmanes o tractar-se d'un fet irrecuperable, segons la diagnosi de l'atac.

Cas de recuperar l'activitat regular del portal, aquest patirà igualment un retràs informatiu en les seves notícies, havent de treballar contrarrellotge des de la data de retorn per incloure les notícies que, en el seu moment, correspondrien a les dates dels dies que hagi estat la web inoperativa.

Preguem disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.



3 de febrer de 2008