20 febrero 2008

L'Aliga: Alevin B

Sigue la excelente progresion de este equipo. Sin duda es uno de los que mejor esta trabajando y eso les servira en su progresion.
Desde Tunel les animamos a seguir en esta linea y esperamos que nos den muchas alegrias.

L'Aliga 16 de febrero de 2008

Fundació Europa B 3 – Don Bosco 1

Comença el partit amb força i pressió per part de l’Europa. Arraconar al Don Bosco al seu camp, i la seva superioritat, tan física com tècnica, dóna els seus fruits. El 1- 0 posava tranquil•litat i semblava que el partit s’encarrilava. Però a aquestes alçades de la temporada no hi ha rival fàcil. Baixar una mica la intensitat significava donar al rival oportunitats clares que podien haver posat l’empat en el marcador.
Tot just iniciar la segona part va arribar l’empat, i a partir d’aquí els nostres alevins lluitaven i treien forces per la remuntada. La força i la insistència van ser recompensades. El 2 a 1 va ser un cop a la moral del Bosco. I tot seguit el 3 a 1deixà per terra -literalment- a mig equip visitant. El desgast havia estat titànic.
Continuen endavant els nostres alevins. I ara la visita al camp del Lloreda - un rival gran i difícil- serà una prova de foc pels nostres escapulats.

Crónica i fotos de Sonia Ricondo.