En nuestra memoria el resultado cosechado el pasado año y que tanto bombo y platillo tuvo en un video difundido en internet que a mas de uno nos dolió.
Como somos mas señores no lo recordaremos visualmente, pero es bueno hacer memoria ya que el futbol pone a cada uno en su sitio.

MARTINENC 1 - F.P.EUROPA 4

Avui s'ha ha hagut de canviar l'estil de joc al que ja ens han acostumat aquest equip.
El terreny de joc, tot i ésser una herba molt nova, no ajudava en els controls de la pilota i en la correcció de les passades.
El Martinenc ha sortit revolucionat i hipermotivat cosa que ens ha fet passar per alguns moments d'angoixa amb l'equip contrari abocat a la nostre àrea. Han disposat de dues clarissimes ocasions per inaugurar el marcador, però una ha anat massa creuada i l'altre al travesser.
Podria dir-se que en aquests moments s'ha tingut el tòpic de la "Sort del Campions", com també es podria dir per el minut 11 on en la primera aproximació a l'àrea rival Xavi Orte aconseguia el primer gol, després d'una jugada individual on pot xutar ajustat al pal fent pujar el 0-1 al marcador.
Al minut 25 i en la segona arribada, Xavi Orte remata per sobre del porter una falta llençada per Hugo, 0-2 en una efectivitat del 100% fins aquells moments.
Això ja no li diria sort del campions, sino que aquest equip disposa de jugadors que fan possible aquesta situació de definició a la porta contraria.
Descans poc desprès de que comences la pluja, que ha acompanyat el partit durant bona part d'aquesta segona meitat.
El partit era mes o menys controlat tot i l'empenta del Martinenc. Ara be, i es que el futbol es així, al minut 63 a la rematada d'un còrner marcaven el que al final seria el seu únic gol (1-2), però que en aquells moments han fet aparèixer els fantasmes del partit contra l'Hospitalet At.
9 minuts d'inquietud fins el 72 on Oriol Cuesta remata de cap una falta llençada per Palou i col·loca el marcador en un 1-3 tranquil·litzador.

Poca estona ha calgut que transcorregués per a que en Palou i de xut directe de falta signes l'1-4 amb la col·laboració del porter.

En total dels 4 gols, 3 han estat de jugada a pilota parada, cosa que demostra l'enteniment existent entre els jugadors.
Un partit jugat amb criteri, on no es podien fer massa meravelles amb la pilota i on l'equip demostra el seu procés de maduració, el saber estar en el camp i el saber que fer en tot moment.
Destacar la Fe en la victòria que hi ha en el grup, i que son conscients que per a tenir aquesta Fe s'ha de treballar molt i molt, i que queda molt per fer molt, menys que abans però encara molt.
Destacar la capacitat de l'equip d'adaptació als diferents tipus de partit que portem a la Lliga i que en tots surt guanyador, tret de dues ensopegades.
Aquesta es l'humil crònica d'algú que segueix l'equip i que escriu el que creu, sense cap mes ambició, ni de ser cap crònica oficial, ni de donar-se les de saber mes que ningú de futbol, i que el que pretén es donar el màxim d'ànims a aquests nois que ens ho estan fent passar d'allò mes be, sinó a tothom jo diria que a gairebé a la majoria.
Vam iniciar tots junts un viatge que fins ara ha estat plàcid i que ara som tot just a mig camí.
Perquè es pretén trencar l'harmonia d'aquest grup?.
I mes publicant a llocs coses que sembla es vulgui donar mala imatge de l'equip, quan un dels actius precisament es el "Bon Rotllo".
Parafrasejant a Josep Cuní diria "PROU, PROU, PROU".
Anem tots en una direcció i qui vulgui anar en al vaixell cap a Itaca serà benvingut, i qui no hi vulgui ser no farà trontollar la nau.