14 febrero 2008

Nou Sardenya: Cadete B

Nueva victoria de los chavales del cadete B. El lider pasó por Badalona y se llevó el triunfo.
Los rivales no ceden en su persecución pero los nuestros siguen firmes en su camino.
Buen trabajo!!. No me cansaré de felicitaros.

Crónica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

LLOREDA, C.F. ''C'' 0 - EUROPA, C.E. ''B'' 4


Divuitena jornada de lliga sense sorpreses al capdavant de la lliga, l'Europa goleja al Lloreda a domicili i el Sants i el Bellvitge solventen els seus encontres de manera que continuen a dos punts a l'espera d'alguna ensopegada del líder.
Els badalonins, penúltims classificats, van ser capaços de mantenir la porteria a 0 durant 54 minuts, temps suficient per albirar els fantasmes de l'anterior jornada al camp del Sant Ignasi. Els desplaçaments a camps de terra s'estan convertint per als escapulats en un gran handicap. No obstant els fantasmes es dissipaven amb el primer gol que mostrava el camí de la victòria després d'una internada per la banda dreta assistida per Lluís i executada magistralment per Nacho. Amb el marcador a favor l'equip es va trobar molt més còmode i les internades foren més constants. En una d'elles Jordi va rebre un clar penal que transformava Carlos des dels 11 metres. Ja jugant a plaer arribarien el tercer, obra de Jordi Bea amb un xut que col·locava l'esfèric a l'esquadra, i el quart de Gerard en una jugada enrevessada dins de l'àrea.
El proper rival es la Penya Cinc Copes, que després de perdre el seu partit a casa enfront l'Hospitalet "c" ha quedat relegat a la sisena posició. Si ens guiem pel que es va veure en el seu partit contra els hospitalencs no és un equip que a priori ens hagi de crear molts problemes per a obtenir els tres punts, i menys a casa nostra, però mai es pot dir blat fins que es al sac i ben lligat. Caldrà estar molt atents al dorsal 7, migcampista amb projecció ofensiva que la remena molt bé i sempre amb criteri. Si anul·lem la seva participació durant el partit, el Cinc Copes ho notarà molt i sobretot tenint en compte que un altre dels seus jugadors estrella possiblement estigui sancionat degut a l'expulsió que va patir després d'increpar al col·legiat.


Equip titular: Dani, Mario, Eric, Jordi Bea, Juan Carlos, Cano, Miki, Carlos, Yeshua, Sergi, Jordi.


També van jugar: Lluís, Capilla, Gerard, Nacho, Campaio.