L'Aliga: Femeni C

Derrota del Femeni C en un partido con dos partes bien diferentes.
Destacar el retorno de Clara tras superar la lesión que la ha mantenido fuera de los terrenos de juego durante un largo periodo.

Es repeteix la mateixa història ...

Desprès d'una primera part gris, amb un bon joc ofensiu (arribant a tenir clares ocasions de gol) però molts, masses, badades defensives feien que el Prat tinguès més i millors ocasions de gol però gràcies a la bona actuació de la portera escapulada Núria van impedir que el marcador es moguès del 0-0 inicial.
La 2a part va ser una altre película, un altre món... el femení "c" es va possar les piles i la posessió de la pilota va canviar al bàndol escapulat tenin moltes i clares ocasions de gol, sobretot de Carmina i Eli qui no van saber materialitzar bé els 1x1 contra la portera visitant. Tot i el clar domini de joc, una falta molt propera a l'àrea va fer inútil la seva defensa i després d'un bon cop de cap a boca de canó, el Unificació Prat es va avançar en el marcador a falta de 10min pel final. Lluny d'abaixar els braços, l'Europa va continuar assetjan la porteria rival aconseguint l'esperat i valuós gol de l'empat mitjançant un fort xut des de la frontal de Maria Villa. El 1-1 semblava definitiu doncs quedaven menys de 5min però l'alegria a casa del pobre dura molt poc, ja en el primer minut de descompte una centrada-xut va agafar a contrapeu a la porteria Sònia fent pujar el definitiu 1-2 final. Una llàstima!

Pel que fa al transcurs de la setmana, destacar 2 coses; la tornada als entrenaments de Clara Pedrals després de 6 mesos lesionada i la nova incorporació, Vera de 14 anys que dóna el salt qualitatiu del futbol sala escolar a futbol 11.

Cronica de Cudi para Tunel de vestuarios.