Excelente estreno de la camiseta del Centenari.
Nueva victoria que nos permite estar mas cerca del titulo, aunque hay que seguir paso a paso.

Crónica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

Una setmana més sense sorpreses destacables a la classificació. L'equip escapulat segueix mostrant-se com un bloc i demostra que no té cap intenció de deixar escapar el títol que cada vegada es més a prop, tot i que resta encara el tram més decisiu del campionat. Un partit plàcid el d'aquesta jornada enfront el Cinc Copes on l'Europa encarrilava ben aviat el triomf amb una diana de Nacho al minut 7 després de rematar una impecable centrada de Lluís. Amb el marcador a favor i davant un equip ben col·locat però inofensiu en atac i dèbil en defensa els graciencs ja tenien el matx a on volien. Jordi, que va fer un gran partit, feia el 2-0 al minut 30 i repetia diana vuit minuts més tard. Ja a la represa, Lluís rubricava també la seva gran actuació amb un cuart gol que arribaria després d'una bona combinació amb Sergi al contraatac. I la cirereta la posava Yeshua amb un gran gol al executar un fort xut col·locat des de la frontal de l'àrea rival.
Res a veure serà el partit de la vintena jornada on el Santa Eulàlia ens espera amb moltes ganes de demostrar que són un gran equip, i més després de la sanció que han sofert al demostrar-se que un dels seus integrants en alguns partits era juvenil. Si sumem això al fet que es un camp de terra, amb l'expèriència d'aquesta temporada, sabem que es una superfície desfavorable, que ens costarà adaptar-nos i realitzar el nostre joc més de l'habitual. Per tant, ens espera un rival molt dur i es un partit decisiu. S'han de treure els tres punts sí o sí!

Equip titular: Pol, Hector, Eric, Mario, Capilla, Campayo, Gerard, Nacho, Yeshua, Jordi, Lluís.

També van jugar: Miki, Boro, Carlos, J.Carlos, Sergi.