08 febrero 2008

Nou Sardenya: Cadete B

No me preocupa. No nos preocupa.
Es la crónica de una derrota, inmerecida, pero derrota. Y digo que no me preocupa, simplemente porque este equipo es eso, un equipo.
Trabajador y que sabe aprender de las victorias y de las derrotas.
Animo a todos y a seguir trabajando. En eso no hay quien os derrote.....

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos, como no geniales, de Pere Bernaldo.
Muy buena la ultima foto del balon "en la cabeza", como siempre genial.

SANT IGNASI, ESPORTIU ''A'' - EUROPA, C.E. ''B'' 1 - 0

El Sant Ignasi derrota innmerescudament a l'Europa permetent que el Sants i el Bellvitge tornin a escurçar l'aventatge, actualment de 2 punts, al guanyar els seus respectius partits. Califico d'inmerescuda la derrota per varis aconteixements i certes decisions arbitrals que van condicionar el resultat. Es podia acceptar que l'àrbitre assenyalés un penal al minut 53 per unes possibles mans voluntàries de Boro, però el que ningú va entendre és que decidís repetir el llançament, prèviament aturat per Pol amb una gran intervenció, justificant que s'havia avançat més del compte de la línea de fons. Si més no dubtós! Desafortunadament a la segona sí va encertar i el 1-0 era un fet.
D'altra banda, les nombroses i clares ocasions que va crear l'Europa, en especial a la segona part, no es van traduir en gol. Fou un d'aquells dies en que la pilota es nega a entrar entre els tres pals, tant per la falta de precisió de l'equip en alguns casos com per les aturades del porter rival en altres, la més decisiva a escassament deu minuts per la finalització del matx i amb 1-0 en contra al neutralitzar un penal executat per Nacho. La sort tampoc ens va acompanyar en aquesta ocasió.
És cert que no va ser un dels millors partits que hem jugat aquesta temporada i el Sant Ignasi també va tenir un parell de molt clares ocasions a les acaballes de la primera part per avançar-se en el marcador però tenint en compte els fets, no treure cap punt de la visita al col·legi Sant Ignasi resulta injust degut als mèrits d'un i altre equip. Com deia algun savi entrenador en un moment d'inspiració, "el futbol es así".
No cal alarmar-se, continuem líders i els rivals directes també han de visitar camps complicats. Això sí, tenim menys marge d'error i una pròxima derrota pot costar cara, tingueu-ho present.
Equip titular: Pol, Mario, Jordi B., Capilla, Cano, Gerard, Campaio, Lluis,> Miki, Carlos
També van jugar: Juan Carlos, Sergi, Yeshua, Hector, Nacho, Jordi