Aún estamos en las plazas de privilegio y quiero recordar que el objetivo de este equipo esta mas que superado.
Eso si, el objetivo que cada uno se impone es particular, y así es como se crece futbolisticamente.
Y creo que estan creciendo muy bien....

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

SANTA EULALIA, C.F. ''A'' - EUROPA, C.E. ''B'' 3 - 1

Partit per oblidar el de la recent jornada de lliga al camp del Santa Eulàlia. El malefici dels camps de terra segueix perseguint a l'equip escapulat. Un Europa desconegut, sense idees, superats per la duresa i la motivació del rival va deixar escapar tres punts molt importants. A diferència del dia del Sant Ignasi, aquesta sí va ser una derrota justa per que els graciencs en cap moment van dominar el joc i disposaren d'escasses ocasions. Només un penal clar a favor, amb 2-0 en contra, transformat per Carlos al minut 70 albirava una espurna d'esperança que malauradament s'esfumava quan arribaria el definitiu 3-1 sis minuts més tard després d'un contraatac local en plena ofensiva europeista. El primer gol del "Santa" s'havia produït a la primera part després d'un bot desafortunat a llançament de falta deixant sol al davanter hospitalenc que no va desaprofitar l'oportunitat. I el segon arribaria als sis minuts de la represa en una jugada on es va trobar a faltar més contundència per part dels visitants. Una clara ocasió de Miki amb el 0-0 inicial podia haver canviat el transcurs del "matx" però desafortunadament el pichichi de l'equip va enviar l'esfèrica molt ajustada al pal però fora dels límits del terreny de joc. Una llàstima! En tot cas, a part del penal, va ser la única clara ocasió de l'Europa en tot el partit, un balanç molt pobre per un dels màxims aspirants al títol.
Les conseqüències de la derrota són notables. S'ha perdut per una banda la primera plaça a favor del Sants que va resoldre el seu partit enfront l'últim classificat amb un contundent 16-0, i per l'altre l'oportunitat de distanciar-nos a quatre punts de l'altre rival directe, el Bellvitge, que no va aconseguir passar de l'empat sense gols amb el Catalònia. A pesar de ser un cop dur, de tot se n'aprèn i cal ser optimistes. Continuem depenent de nosaltres mateixos i això sempre és un aspecte positiu a tenir en compte. No obstant cal ser realistes i saber que una pròxima derrota sí pot ser definitiva per a les nostres aspiracions.

Equip titular: Dani, Eric, Boro, Mario, Capilla, Campayo, Gerard, Nacho, Lluís, Carlos, Miki.

També van jugar: J.Carlos, Hector, Cano, Jordi, Sergi, Yeshua.