Pero pasan por seguir ganando y que nuestro rival pinche....
Cronica, fotos y videos de Vicenç Cuesta.

NO VOLEM JUGAR A SEGONA !!!

F.P. Europa 9 – Juan Pablo II – 0

Veníem de jugar un partit força especial dijous passat contra el Juvenil A de Sardenya de Divisió d'Honor, el mes alt nivell de Juvenils, on els nois van fer un paper mes que digne i es va perdre el partit per 2-0. Tots dos gols a pilota parada, doncs en joc no vam donar opcions. L'equip va fer un joc, evidentment, a remolc dels companys de Sardenya, però en cap moment es va abaixar els braços ni es va donar cap pilota per perduda, lluitant del minut 1 al 90, i marxàvem del camp al final del partit amb un molt bon regust per la imatge que havíem donat.
Cal remarcar la diferencia existent de categories existent entre els dos equips, un al mes alt nivell i nosaltres, a la categoria mes baixa, però aquesta diferencia tant gran no es va observar en el camp, un equip compacte i seriós que va aprendre molt de aquest regal que va ser per nosaltres, l'haver estat convidats a jugar. Vam marxar contents, agraïts i amb una experiència més que de ben segur servirà per la progressió de molts d'aquest equip.
I de jugar contra un equip al mes alt nivell, passem de cop i volta a jugar contra un rival que si hagués tercera divisió a Juvenils, difícilment salvaria la categoria.
Un equip que a la hora de començar tant sols hi havia 9 jugadors, i que dos d'ells han arribat pràcticament ja quan estàvem a punt d'entrar al camp.
Difícil, molt difícil mantenir un nivell de tensió adient en aquest tipus de partits, però tot i així, s'ha intentat fer joc i algunes de les jugades que han acabat en gols han estat força ben trenades i s'han vist detalls força interessants.
Hem de abocar-nos a aconseguir l'ascens per a mantenir un nivell constant de joc a la Lliga. Equips com el d'avui fan que trenquis una mica la dinàmica de joc, doncs no et demanes cap esforç i si a mes a mes s'ho prenen a "conya", el mes probable es que acabi malament, per alguna entrada dura sense sentit d'ells podent fer mal, o amb provocacions inútils. Intento fixar-me en els partits en la disposició tàctica dels rival i avui m'ha estat materialment impossible, un equip del Juan Pablo II totalment desestructurat, anàrquic i sense esquema.
A la primera part ja havíem deixat el partit sentenciat amb un 5-0
12 minuts ha durat el 0-0 al marcador, quan Oriol Canyada ha aconseguit el primer.
Al 15 Yashine rematava una pilota centrada per Oriol Canyada.
Al 25 Oriol Canyada feia el 3-0.

EUROPA - JUAN PABLO II 019 GOL GUILLEM (4-0)

Al 29 Guillem rematava, com no, de cap una falta centrada per Oriol Cuesta
I al 39, era Fusté de xut de fora l'àrea que deixava el 5-0 al marcador.

EUROPA - JUAN PABLO II 025 GOL YASHINE 6-0

A la segona part ja al minut i mig i de centrada d'Oriol Cuesta de còrner aconseguia Yashine el 6-0.

EUROPA - JUAN PABLO II 027 GOL TARROC (7-0)

Al 11 Xavi Tarroc, i també a la sortida d'un còrner servit per Oriol Cuesta feia el 7-0 d'un xut molt fort de fora l'àrea.
El 8-0 el feia Pol al minut 25

EUROPA - JUAN PABLO II 032 GOL ORIOL CUESTA (9-0)

I tancava el marcador amb el 9-0 Oriol Cuesta rematant una falta llançada per en Lluís que el porter amb el seu refús curt li deixava als peus.
Ara recuperem la primera posició a la classificació, tot i que amb un partit mes que el Santa Eulàlia i a la espera de que punxi en algun dels partits que resten.
Avui l'altre rival que teníem per davant, el Jupiter ha perdut contra el M9M i l'hem superat, ja no virtualment, sinó realment encara que tingui un partit menys.
La Lliga està calenta i no l'hem de deixar refredar, no fallar pot fer que els demés errin.
Detalls com el partit de dijous fan que aquest equip se senti recolzat pel club i ara nosaltres hem de respondre aquest recolzament i arribar a Itaca abans que ningú.