Estamos ahí peleando y con la intención de recuperar un liderato que por meritos es nuestro.

Crónica, fotos i videos de Vicenç Cuesta.
SOLVENCIA CONTRASTADA

Hospitalet At. 1 - F.P.Europa 6

Partit que m'ha recordat al que vam disputar a la primera volta al camp del Trajana.
Un partit que per les dimensions reduïdes del camp podia haver estat complicat, els nois l'han convertit, com aquell dia, en un tràmit mes, en vers als decisius moments de la Lliga.
L'Hospitalet At. no era fàcil, a la primera volta ens va empatar a casa nostre, al seu camp tant sols havia guanyat fins ara el Santa Eulàlia 2-5, venia de guanyar 5 dels darrers 6 partits i ningú no els hi havia marcat 6 gols com hem fet nosaltres.
Fins i tot el contrari s'ha avançat com va fer el Trajana, però el rodet ha passat per sobre de l' Hospitalet At., que havia derrotat al llavors líder el Jupiter per 3-1 en aquest mateix camp.
Els nostres no donat han donat opció al contrari i han fet un molt bon partit, reaccionant perfectament al gol en contra, que lluny de fer posar nerviós a l'equip, a la següent jugada després de fer la sacada de centre han empatat mitjançant el gol de Oriol Canyada.
Abans del gol de l'Hospitalet At., ja es veia que l'equip havia sortit endollat i conscient de la importància d'aquests tres punts. Es jugava amb molta intensitat i, tot i la dificultat del terreny de joc per mides i superfície, combinava be i pacientment s'ha fet amb el control de la pilota.
El gol de l'Hospitalet l'han aconseguit al minut 15, i tal i com ja he apuntat abans el nostre ha estat al minut 16.

Al minut 30 a la sortida d'un còrner llançat per Oriol Cuesta en Xavi Tarroc fa arribar la pilota a Lluis que entra des de darrera, trencant el fora de joc i en doble remat fa el 1-2 amb el que s'arribaria a la mitja part.
A la segona part centra l'Hospitalet At., robem la pilota, Palou fa una assistència magnifica per en Pol que situa l' 1 –3 al marcador, 10 segons, això es el que hem trigat en aconseguir aquest gol. I lo de situar-ho al marcador es un dir, doncs aquest estava ban amagat com podeu veure, potser s'ensumaven el resultat final i per això no era visible.
I un minut després Oriol Canyada s'interna per l'esquerra i centra perfectament per a que en Joanet marqués el quart.
Amb l'1-4 ha semblat que el partit es tornava una mica boig, doncs l'Hospitalet ja a la desesperada ha intentat reduir diferencies i nosaltres no hem sabut frenar per uns instants aquesta rauxa del rival i hauríem d'haver matat una mica el partit
En Joanet feia una entrada una mica dura a un rival i ha hagut un conat d'enfrontament, solucionat amb força seny pels propis jugadors d'ambdós equips.
Per evitar mals majors el Mister ha fet entrar de nou a Oriol Cuesta per en Joanet, que després d'una jugada molt ben trenada per varis jugadors ha centrat perfectament al cap de Yassine per fer 1-5 al minut 43.
L'1-6 ha arribat d'una jugada per l'esquerra on el xut final s'ha estavellat a la base del pal dret i la pilota ha anat als peus d'un esperonat Palou, potser per la seva darrera absència de la convocatòria del darrer partit, i que sembla recuperat d'una baixada del seu joc, que entrava per la dreta i que tancava així el partit ja en el 45' i rebia el merescut premi a la molt bona segona part que ha fet, jugant ell i fent jugar als companys.
Fidels al nostre tarannà, hem aconseguit 6 gols i tots per 6 jugadors diferents, 90 gols ja duem, i ara veient la quantitat de jugadors de l'equip que han aconseguit la màxima fita, no sabria per qui apostar que aconseguirà el gol 100. Perquè hi arribarem, oi?
L'anècdota d'avui ha estat que en Ion estrenava la seva majoria d'edat errant els seu primer penalty de la temporada, comés sobre Palou quan ja anàvem 1-4, fet que crec que pot haver fet relaxar en el moment del llançament, doncs estic ben segur que si el resultat es mes ajustat, hagués aconseguit marcar-lo.
De moment el líder, Santa Eulalia, no punxa, però nosaltres tampoc i saben que a la primera oportunitat que ens donin recuperarem la capçalera d'aquest Viatge a Itaca.