22 abril 2008

L'Aliga: Juvenil A

Victoria para seguir en la lucha final.
No dependemos de nosotros mismos pero hay que estar ahí para poder optar al titulo.


Cronica fotos y videos de Vicenç Cuesta.

I ARA A ESPERAR...

F.P.Europa 6 – Trajana 0


I a 4 dels 100...
Que enganyats ens portava l'equip del Trajana a principis de temporada, quan semblava que podia ser un dels equips importants d'aquesta Lliga i que ara va deambulant pels camps com ànima en pena e intentant mes buscar provocar i buscar la baralla que no pas jugar a futbol.
Quan els vam visitar al seu camp eren un dels equips capdavanters. Aquell partit el vam enllestir amb un 1-5 aclaparador crec que a més el Trajana a partir d'aquell moment va quedar mort per la Lliga, res mes de bo han tornat a fer i van recollint resultats fregant la vergonya. He vist equips que estan mes a la part baixa de la classificació que han tingut mes orgull i saber estar en el camp que no pas aquest Trajana, que en conjunt de tots dos partits hem quedat 11 a 1.
Tot i així els nostres han demostrat una templança i un seny que ha fet que en cap moment entréssim al seu joc de "marrulleries" i insults. Insults que no se n'estaven de llançar-se entre ells mateixos.
Nosaltres anar fent la nostre i fent el que havíem de fer que era guanyar
Al minut i mig Oriol Cuesta xutava al pal i ja avisàvem de quines eren les nostres intencions.
Al minut 8 Lluís posava en profunditat la pilota a Oriol Cuesta que centrava per a que en Pol empentés la pilota a la xarxa aconseguint l'1 – 0
Semblava massa fàcil i hem deixat massa temps la pilota en posesió del Trajana que intentava igualar el partit, però no ho aconseguiria
El segon l'ha fet en Guillem al 37 després de que una falta centrada per en Ion la recollís en Lluís per la dreta que es desfeia de varis rivals i la posava en safata per a que en Guillem rematés de cap.
A la segona en Joanet aprofita la pressió que feia i que provoca el robatori de la pilota per ell mateix i de vaselina per sobre el porter fa el 3 – 0.
I ja fins 10 minuts abans de concloure el partit no hem tornat a cridar gol.
Al 39 Oriol Cuesta arrenca en posició correcta i recull una gran passada de Palou, entre central i lateral, Oriol s'endinsa a l'àrea i creua la pilota per fer el 4 – 0.


EUROPA - TRAJANA 5-0 GOL PALOU

2 minuts després, al 41, de llançament de falta Palou, no tant brillant com l'anterior jornada, fa el 5-0.
I al 43, Carlos, s'estrena amb el nostre equip el dia del seu debut fent el 6 – 0.
Dos penals no senyalats i la baixada de ritme en diverses fases del partit han fet que no poguéssim arribar al centenar de gols, que de no haver existit aquestes dues causes de ben segur haguéssim arribat.
I a mes segona setmana que tots sis gols han estat aconseguits per jugadors diferents tots sis.
Malgrat els dos penal no assenyalats cal dir que l'àrbitre ha portat molt be el partit no deixant que se li escapés en cap moment i finalitzant el partit el Trajana amb dos expulsats.
I ara com diu el titular a esperar la propera jornada on es juga un transcendental Jupiter – Santa Eulàlia, on el Jupiter ha d'anar a totes si vol seguir tenint aspiracions en la Lliga i on el Santa Eulàlia li queda el partit mes difícil fins a final de Lliga.
Una llàstima que haguem de dependre d'altres resultats quan segons la meva opinió hem estat l'equip que millor futbol ha fet de la Lliga però a causa dels nostres propis error ara som en aquesta situació.
Confiem en la Sort del Campions i que aquesta sigui favorable als nostres interessos.
Ara be, si el Santa Eulàlia aconsegueix sortir victoriós de l'enfrontament, cal reconèixer que potser si s'hauran merescut la Lliga, doncs porten una ratxa de partits seguits on l'únic resultat ha estat la victòria i serem els primer en felicitar-los, però només quan acabi la Lliga, fins llavors serem allí, a la espera i presionant, per a ser mereixedors també de la fita d'arribar a Itaca en primer lloc.

La nostre Itaca es la Primera.