No apto para cardiacos.....

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.
EUROPA, C.E. ''B'' 3 - INFOMOVIL ALZAMORA, C.F. ''A'' 2

Final d'infart contra el quart classificat, l'Alzamora, sortosament decantat a favor del quadre escapulat quan el rellotge sobrepassava aproximadament un minut del temps reglamentari en un match trepidant en el qual l'Europa s'avançaria ben aviat amb una diana de Jordi al minut 7. durant el primer quart d'hora els locals dominaven el centre del camp i la lògica feia presagiar que el segon gol arribaria, però en futbol la lògica sovint falla i a partir del minut 20 els blanc-i-vermells apujaren les línies i començaren a mostrar-se més actius tot i que sense crear tampoc excessiu perill. Seria als dos minuts de la represa quan els visitants empatarien de penal i el partit agafaria un caire més intens amb diverses opcions de gol per a un i altre equip. entre Sergi, Eric per dues vegades i Miki disposarien de les més clares però finalment fou Yeshua qui tornava a avançar als graciencs al aprofitar una bona centrada de Miki des de l'extrem esquerra, just després que Hector evités heroicament sota pals una clara ocasió dels visitants amb el nostre porter ja venut. Com deia, el futbol es tant imprevisible que del possible 1-2 es passaria al 2-1 en qüestió de 2 minuts. No obstant, a falta d'un per complir els 80 reglamentaris l'Alzamora igualaria l'encontre per segona vegada i quan tot feia pensar que el 2-2 seria el resultat final un desplaçament en llarg de Nacho arribaria als peus de Yeshua i amb una excel·lent vaselina donaria l'agònica victòria ja en el descompte, fet que faria esclatar d'alegria als europeistes. Quin partit!

equip titular: Dani, Hector, Boro, Jordi, J.Carlos, Cano, Gerard, Carlos, Sergi, Jordi, Lluis

També van jugar: Miki, Capilla, Nacho, Eric, Campaio, Yeshua