Sigo pensando que pase lo que pase....."que nos quiten lo bailao", como dice un buen amigo mio.

EUROPA, C.E. ''B'' 3 - FUNDACIO P. CE. JUPITER ''B'' 0

Cronica de Albert i Xavi
Fotos de Pere Bernaldo

L'Europa, després de la victòria del passat cap de setmana contra el Júpiter suma 66 punts amb una jornada menys que la resta d'equips a expenses de finalitzar l'accidentat partit de l'anterior jornada enfront l'Horta, suspès quan el marcador reflexava un 4-3 en contra a falta de deu mintus per l'acabament, temps suficient per empatar o fins i tot remuntar. Per tant, amb tres jornades "i deu minuts" per disputar, els escapulats continuen amb opcions matemàtiques per aconseguir el liderat i amb la segona plaça pràcticament assegurada degut a la derrota del Bellvitge al camp del Santa Eulàlia en aquesta 27ª jornada.
El passat dissabte dia 19 d'abril el Nou Sardenya fou testimoni d'un partit extremadament dur tal com certifiquen les set targetes grogues i dues de vermelles que es mostraren als jugadors d'ambdós equips, a més de l'expulsió de l'entrenador visitant per protestar. Tot i que no són justificables algunes reaccions dels jugadors del Júpiter durant el matx es pot comprendre l'alta tensió dels integrants d'aquest equip degut a les escasses opcions que els queden per pujar-se al tren de la salvació. A tot això, els locals van fer la seva feina i obtingueren el tres punts gràcies en primer lloc a un gol de Carlos al minut 36 després d'un lliure indirecte dins l'àrea rival conseqüència d'una dubtosa cessió que més aviat semblava penal, en tot cas l'1-0 pujaria al marcador. En segon lloc seria Miki, ja a la segona part, qui marcaria el 2-0 rematant una centrada d'Hector en una bona internada del lateral escapulat, i una altra vegada Carlos faria la tercera diana al minut 78 culminant una gran jugada individual.
No voldria acabar sense esmentar els vergonyosos esdeveniments ocorreguts posteriorment a les afores de l'estadi ja amb el partit acabat que varen protagonitzar alguns aficionats i jugadors del Jupiter i que en aquest cas no disculpo de cap de les maneres, a part d'agrair també als pares i entrenadors europeistes que en aquell moment es trobaven en el lloc dels fets per l'exemplar comportament que tingueren intentant evitar qualsevol situació conflictiva.

A tots els Jordis, moltes felicitats!

Equip titular: Pol, Eric, Boro, Jordi B., Mario, Cano, Miki, Carlos, Lluis, Jordi, Sergi.

També van jugar: Hector, Yeshua, Campayo, Jake, Gerard.