04 abril 2008

Nou Sardenya: Cadete B

Partido con mucho riesgo ya que el Europa, segundo clasificado, jugaba contra el tercero a domicilio.
La derrota significaba quedarse a un solo punto de ellos, y además se incrementaba considerablemente la distancia con el Sants, primer clasificado, cuyo entrenador y varios miembros del equipo estaban en la grada.
Pero los chavales siguen cumpliendo con creces.

Cronica de Albert i Xavi.
Fotos de Pere Bernaldo.

UNIFICACION BELLVITGE, U.D. ''A'' 1 - EUROPA, C.E. ''B'' 3

Malgrat la dura derrota de fa dues jornades, l'Europa no es desanima i continua demostrant per què es troba en llocs de privilegi al sumar els tres punts a domicili en un partit molt complicat enfront el tercer classificat, el Bellvitge, de manera que s'aferma a la segona posició i matemàticament amb opcions al liderat a falta de sis jornades per l'acabament.
Sergi, un jugador petit però que es sap moure molt bé entre línies i ocupar els espais buits amb molta picardia, recuperaria una pilota dividida vora de l'àrea rival i convertiria el primer gol del partit al minut 15 de la primera part. El domini del match durant tota la primera part fou clarament de l'equip escapulat amb una bona circulació de l'esfèrica i gran seguretat al darrere. Més de cara es posaria quan al darrer minut Sergi tornava a marcar i deixava un bon marge en el marcador per a la segona part.
Tot anava rodat fins al minut quinze de la represa quan els locals reduïren distàncies amb un gol al minut 15. Quedaven encara 25 minuts, calia reaccionar i fer el tercer aviat per que un Bellvitge crescut era perillós. No va ser així, però els locals tampoc van estar encertats en les ocasions que tingueren i a escassos segons del xiulet final de l'àrbitre Miki apaivagava el patiment fent el definitiu 1-3.
Hem de recalcar el gran mèrit d'aquesta victòria, tant pel rival que teníem davant com pel bon joc realitzat en una superfície que aquesta temporada no ha estat gens favorable en la majoria de partits disputats. Felicitats, a continuar sumant i a esperar!