22 septiembre 2006

Bloc de notas.

Dos buenas noticias, en este apartado.
A la ya citada anteriormente, se une una informacion que aparece en la web del club y que repercute sobre lo que interesa, sobre todo, a Tunel de Vestuarios: el futbol base.


La anterior noticia que nos facilitó Andreu, tiene su importancia, ya que no solo se trata de subir una categoria.
Esto repercute tambien sobre el alevin A, el cual aportará los jugadores del año que viene y sin duda sera uno de los alicientes para los chavales en esta temporada, crecer en categoria.
Además, el que este año sera el infantil "B", fué el año pasado uno de los mejores equipos de nuestro futbol base y solo la mala suerte les privó de ganar su campeonato.
En cuanto a la noticia aparecida en la web del club, paso a relatarla tal y como en ella esta publicada. Creo que es una buena iniciativa y puede ayudar a los chavales, siempre que no afecte a los estudios, claro.

Noticia extraida de la web del club: ceeuropa.com

Els jugadors del Futbol Base del Nou Sardenya treballaran de forma específica els aspectes propis de les seves demarcacions al camp. Ángel Gómez, coordinador del Futbol Base, convocarà als jugadors des de l'Aleví A fins al Cadet A segons la posició. Els nois treballaran també al costat de jugadors del Primer Equip, Filial i Juvenil.
Durant les properes tres setmanes, els jugadors del Futbol Base del Nou Sardenya tindran l'oportunitat de desenvolupar un treball específic per a la seva demarcació. Al costat d'Ángel Gómez i un jugador d'aquella demarcació del Primer Equip, Filial o Juvenil, els diferents nois convocats rebran xerrades orientatives, xerrades tàctiques i treballs d'especificació defensiva i ofensiva.El proper dimarts, a les 19:30 hores, estan citats tots els jugadors que ocupen la demarcació de central des de l'Aleví A fins al Cadet A. El curs intensiu i pràctic amb l'exemple d'un jugador de la casa dels equips sènior ha de servir no només per millorar la qualitat i capacitat dels jugadors de la base si no també per aconseguir un més fort lligam entre tots els equips. Després de les setmanes de treball, els jugadors veuran un o dos partits del Primer Equip al costat dels entrenadors i ajudants per veure com es desenvolupen en una categoria sènior els aspectes treballats.