04 diciembre 2006

Benajmin C

"Ball de bastons i tres punts més pels de Gràcia en el partit disputat dissabte pasat al migdia al Camp de l'Àliga entre el benjamí "C" de l'Europa i un dels cinc "A" del grup 4 de la lliga, l'Unificació Llefià de Badalona."

CE.EUROPA -3- UNIFICACIÓ LLEFIÀ"A"-1-

Camp de l'Àliga, Barcelona 2-12-06

L'inici del partit va ser un miratge ja que l'equip visitant no semblava el quart a la classificació darrera de l'Europa, i va patir dos atacs consecutius als primers minuts que no van acabar en gol per ben poc. A més, al minut 6 es van marcar en pròpia porta el primer gol de la tarda fruit d'una jugada desgraciada del seu porter.
Tot feia semblar que el partit no presentaria gaires dificultats pels escapulats quan en Juli al minut 9 ja aconseguia el dos a zero.
Però a partir del minut 10, l'encontre es va convertir en una cacera dels de Llefià amb entrades de jutjat de guàrdia als jugadors escapulats.
La primera part va acabar entre constants interrupcions del joc per atendre jugadors de l'Europa tombats per qualsevol zona del terreny de joc. Des dels defenses l'ErickN, el Jordi i el Jordan passant pel Pau i el Richi fins al Cesc i el Juli que va rebre de valent.
La segona part va començar igual que havíem acabat la primera, amb excessives patacades dels badalonins sobre els europeistes.
La permisivitat arbitral va provocar que la bronca es trasllades primer a les banquetes i finalment a la gradería.
Aquest escenari va provocar un partit travat i malcarat que anava afavorint els interessos del Llefià que cada cop arribava a l'àrea local amb més facilitat, fins que al '16 de la segona aconseguient el gol d l'honor.
Aquest gol, va encoratjar encara més al Llefià que sota l'aixopluc arbitral van acular literalment l'Europa a la seva porteria.
Entre faltes al porter i als nostres jugadors va arribar un contraatac letal d'en Juli, recuperat en un esforç final, que va aconseguir el tres a ú definitiu a cinc minuts de l'acabament.
Des del '20 fins el xiulet final va passar de tot amb un àrbitre indigne de dirigir aquesta categoria, que va acabar permetent la segona entrada fora de mida al porter Oscar que contusionat va haver d'abandonar el terreny de joc
.