Dissabte, 9-12-06
Fund. Europa Inf. B-L’Hospitalet B 2-3

Equip inicial: Nico; Jesús, Albert, Oscar, Víctor; Oriol, Carlos, Ian, Javier; Giancarlo i Hugo.

Com a mínim mereixien l’empat

I es que els nois de l’Edu van mereixé com a mínim un empatat davant L’Hospitalet que va ser més efectiu de cara a porteria. Als dos minuts de joc l’Europa va tenir una ocasió molt bona per anar per davant del marcador amb un tu a tu del davanter Hugo i que el porter visitant va poder rebutjar molt bé. El domini va ser bastant per part dels escapulats, però el fet de que tot el joc es fes per la dreta, va perjudicar als de casa ja que per la esquerra no es va intentar res en tota la primera part. Els rivals intentaven pujar, però a vegades la mitja, i a vegades una defensa molt contundent no els si permetien. La primera intervenció de Nico va ser als 15’ minuts i el primer xut dels visitants als 20’. Però dos minuts després, en una jugada per la banda i en contraatac, el davanter, amb molta sort penja una vaselina per sobre de Nico y el primer gol puja al marcador. Increïble, dominant el partit i de sobte, es perd. Dos minuts després (24’) amb un clar fora de joc els visitants marcarien el segon. No es podia creure el que passava. Fede entraria per Oriol.
Segona part: entren Jaume i Carlos i Ian baixa de lateral.
El gol del Europa arribaria molt aviat, al minut en una falta que xuta Carlos y marca 1-2. Això s’anima, ara el partit estava més obert i les coses sortien millor, tot i perdre la pilota molt ràpid, no passava ni 30 segons que ja la tenia el rival. Mario entra per Javier. Però la insistència dona els seus fruits i en un centre al àrea, no arriba el porter i Hugo, d’ espolon marca el empat (21’). Això semblava lo més just. La poca possessió de la pilota va fer que el rival tingues més confiança amb ells mateixos i amb un pas al àrea, el defensor, probablement en fora de joc va guanyar la esquena dels defenses i marca el definitiu 2-3 (24’) també s’ha de dir que va falta agressivitat per frenar al davanter. . Entren Pablo, Lander i Arnau. En el resta de partit ja no es va poder fer res. A tot això el àrbitre va estar picant coses al revés i l’Europa va sortit molt perjudicat.