22 diciembre 2006

Fundació: InfantilB


Las multiples bajas del equipo pasan factura.
Aún hay tiempo.

Jornada 12ª
Dissabte, 16-12-06
Hospitalense – Fund. Europa Inf.B 4-0


Equip inicial: Nico; Lander, Pablo, Albert, Alex; Fede, Alejandro, Ian, Javier; Giancarlo i Mario.

Van patir massa.

El entrenador de L’Europa va tenir que tira ma del que tenia. I es que més de 1/3 dels jugadors del equip estava de baixa . Amb aquest plantejament, l’Edu va tenir que fer més de un invent per confeccionar una alineació amb garanties. Contra l’Hospitalense ja es va veure de principi que es patiria, per cos dels jugadors, posició al camp i velocitat. Tres factors claus per entendre el resultat final, segurament amb una mica de sort i alguna ajuda de un àrbitre que tot la superioritat dels locals va ser molt casolà.
Tot i no jugar bé, els escapulats controlaven amb dificultat als locals, però al minut 8’ amb una manca de atenció va arribar el primer gol dels locals que van penjar la pilota per sobre de Nico. Dos minuts després i amb un altre badada un sac de banda que remata el davanter amb esperó. Aquí es va acabar el partit, per que els nanos van veure que una altre cop per desgracia els venia un ruixat de gols. Set minuts després un altre jugada al contraatac l’Ian no la va pugues rebutjar fora i va entrar. Només destacar un xut de falta del Capi que va anar al pal.
Segona part: Entren Arnau, Carlos Edgar, Oriol i Jaume.
Semblava que amb el canvis dels dos equips la cosa fos més equilibrada. Al minut 8’ l’àrbitre va expulsar a un jugador local i la reacció no es va fer esperar, L’Europa arribava amb més claredat, però les ocasions no es transformaven en gol, diferents oportunitats de en Mario, i Arnau no va servir, per que amb un rebot, els locals contraataquessin i marquessin el quart (26’).

Llàstima, però no es mereixíem perdre d’aquesta manera.

Força Europa



La jornada

L’ Hospitalet B - Comtal A 12-1
Hospitalense A - F.P.E. Europa B 4-0
Horta A -Sants A 3-0
P.B.Anguera A - Jupiter B 2-0
Unif. Llefia A - Badalona B 2-2
Sant Gabriel B - Gramanet B 2-2
Collblanc-Sants A - Catalonia A 2-0
Sant Andreu B - Martinenc A 1-1