Diumenge, 03-12-06
Fund. Europa Inf. B-Comtal F.C. A 3-2

Equip inicial: Nico; Jesús, Víctor, Óscar, Albert; Fede, Oriol, Ian, Javier; Giancarlo i Miguel.

Guanyen patint a la segona part.

El partit per coincidències d’horaris amb el infantil A es va jugar al Nou Sardenya i abans del partit es van fer un minut de silenci en memòria del ciclista Isaac Gálvez mort en plena competició.
L’Europa, tot i tenir baixes molt significatives, va sortir a menjar-se al equip del Comtal. Els locals, mentaliçats de la seva superioritat , no volien perdre la ocasió de demostrar que també es sap guanyar. I així va ser, en un festival de futbol ofensiu, i de intentar golejar al adversari. Al minut 3 amb una jugada de Ian que dona una assistència d’or en Miguel que remata la jugada amb un gol un a un contra el porter. Després amb plena eufòria, l’Ian, molt motivat, va a tornar intentar, però la pilota va anar fora. Les ocasions venien per les dues bandes, en Javier també fer jugades de molt perill, i així, més i més ocasions, però sense que la pilota entrés. Ian i Giancarlo van disposar de varies ocasions més. Sense fer un joc bonic es feien jugades molt perilloses. El Comtal va fer alguna jugada de perill que la defensa escapulada va saber solventar molt bé. Es va anar al descans amb només un gol de diferencia, però es podia haver anat amb un 4-0 clarament.
La segona part va tindré dues fases molt diferents, Alex substituiria al esgotat Javier i Carlos per Miguel, en aquesta primera fase el joc ofensiu seguiria sent la tònica del partit, al minut 5’ passada de Carlos a Giancarlo que no entra per poc. En el minut 42 substitució del debutant Arnau per l’Oriol. En el minut 9’ primer gol de Ian a la lliga i que va celebrar molt efusivament dedicant-li a la seva mare a la grada. En el minut 46 sortirien Pablo i el davanter Mario per donar-li mes empenta al davant, apostant el entrenador Edu per la continuïtat en el joc ofensiu del tàndem Mario-Carlos i del que vindria el tercer gol obra de Carlos en el minut 18’, aquest mateix jugador tindria un altre oportunitat de gol en el minut 22’ però que va rebutjar el pal.
Amb el 3-0 el jugadors en van relaxar i veien el resultat i el equip que tenien davant
creien que ho tenien guanyat i es va baixar el ritme, això ho va aprofitar el rival que en el minut 23’ en jugada per la banda dreta el extrem visitant en un xut alt va sorprendre al porter Nico i va fer un gol que ni el mateix extrem so creia.
El Comtal es va anima i es va creixa i en una altra jugada puntual de sac de banda un jugador del Comtal penjaria un altre pilota que feia el 3-2 en el minut 27’.
A partir d’aquí nervis en el camp, en la grada i a la banqueta, semblava que els jugadors no sabien aguantar la pressió, no jugaven la pilota i no eren capaços de frenar al rival que encara es van creixa mes desprès del seu segon gol.
Des de la banqueta Edu va intentar redreçar les línies i fruit d’això al minut 29’ pas de Mario en profunditat a Arnau que sol davant del porter li llença a les mans, potser aquest hagués sigut el gol de la tranquil·litat i que ens van deixar uns minuts mes patint fins al final del partit.
Al final es va complir el objectiu que era guanyar i suma els tres punts però potser ens
hagués agradat guanyar de una altre manera.