Uno de los habituales en las crónicas, el Infantil B, sigue sin suerte pese a la mejora en su juego.

Dissabte, 20-01-07
Fund. Europa Inf. B –Unif. Llefià A 0-5

Equip inicial: Nico; Ian, Pablo, Albert, Víctor; Oriol, Alejandro, Jaume, Javier; Pasku i Mario.

Un altre golejada injusta.

La Fund. Europa va plantejar un partit molt seriós davant del líder que no semblava per el seu joc un equip líder en aquesta categoria per el pobre joc que va exhibir. El resultat va ser un altre vegada enganyós. Al minut 10’ va tindré que deixar el camp Alejandro per lesió, una lesió que esta arrossegant durant tota la temporada i que l’esta restant mols minuts de joc quant ho estava fen be tocant-la al mig del camp, al va substituir Giancarlo al mig centre. L’Europa va resistir fins el minut 20 en que una falta inexistent va servir per que el rebot l’aprofitessin els rivals per marcar el 0-1. El 0-2 també precedit per una falta polèmica que no es va xiular, i el davanter es va quedar sol davant del porter i va marcar a plaer. L’Europa jugava en desavantatge física, però no tècnica. Els escapulats no van xutar ni un cop a porteria
Segona part. Entra Carlos i Arnau.
Primer ensurt perquè al primer minut casi marquen. Segona part a on vam baixar una miqueta i als 4 minuts els rivals ja gaudien de la segona ocasió. Als 5 minuts xut de Pasku ven dirigit sense sort i va fora. Als 10’ marquen el tercer amb una falta que Nico no pot aturar (immortalitzat per el fotògraf que va saber captar el moment), golaç per tota l’escaire be llançat pel contrari potser lo mes destacat del partit . Entrarien Jesus per Jaume, Ian puja al interior y també Edgar per Victor al minut 12’.
Ian va provar sort xutant una pilota desa fora l’àrea, però va sortir fora. Al 17’ tornarien a marcar els visitants el 4-0 y un minut després amb un gol, de rebot el cinquè. Molta sort van tenir els visitants.
L’últim partit de la primera volta va servir per ratifica la millora del joc del equip en aquest últims partits. Defensa més sòlida que treu bé la pilota, es puja la bola millor , però la davantera esta massa solitària, falten potser les ajudes del mig punta e interiors per completar la jugada. El proper partit a casa contra Sant Gabriel. (4-0) a la anada.