L'Aliga: Aleví B

Buena cosecha la que tenemos en el Alevin B del Aliga.
Chavales de la base, de verdad. La fabrica no para.

INFOMOVIL ALZAMORA, C.F. C 0 - 6 FUNDACIÓ P.E.EUROPA B

Partit jugat en el camp del Alzamora el diumenge 4 de novembre a les 15:30’, amb molt bona climatologia, sol radiant i temperatura suau.
El partit comença a les 15H 35m. L’Europa domina clarament sobre l’adversari durant tot el partit. L’Alzamora només aconsegueix arribar a la nostra porteria en dues ocasions, i en la segona part del partit.
Durant la primera part els gols van a càrrec de: Dani Bas (nº 11), en el minut 5, Toni Matabosch (nº 9) al minut 10 i Albert Granollers (nº2) al minut 14.
En la segona part els gols han estat els següents: Airam (nº 14) en el minut 4 , Victor Garrido (nº 18) en el minut 28 i en el minut 30 just abans de finalitzar el partit, un clar penalti al Toni Matabosch, que el Marc Moral (nº7) ha transformat en el darrer gol