Nou Sardenya: Cadete B

Victoria de los chavales de Anglada.
Y siguen peleando arriba......

EUROPA, C.E. ''B'' 5 - UNIFICACION BELLVITGE, U.D. ''A'' 1

L'Europa suma tres punts més desprès de vèncer el passat cap de setmana l'Unificación Bellvitge al Nou Sardenya i es torna a situar al capdavant de la classificació compartint liderat amb el Sants.
El partit, equilibrat durant el primers 15 minuts, es va trencar al minut 16 amb una acció de còrner que Gerard, aprofitant el malentès de la defensa en el rebuig, va introduir la pilota entre els tres pals i encaminava la victòria. Encara abans del descans l'Europa incrementava l'avantatge amb una diana de Yeshua que rematava amb el cap a plaer a centrada de Carlos després de deixar clavats a dos rivals. A la represa, el conjunt escapulat no va perdre l'ofici i als sis minuts Nacho culminava una bona jugada d'equip i feia el tercer gol. A pilota parada, el bellvitge escurçava les distàncies amb un gol afortunat després d'una sèrie de rebots dins de l'àrea. Però Lluis, deu minuts més tard, dissipava tota esperança dels visitants a la possible remuntada amb un gol espectacular de xilena que de ben segur serà molt recordat. Ja amb la Unificación molt tocada moralment i a un minut del final Miki amb un fort xut creuat va fer el definitiu 5-1.
La lliga continua molt apretada pel que fa a les cinc primeres posicions, tot just una diferència de quatre punts separen el primer del cinquè classificat, l'Alzamora, pròxim rival. no podem fallar!