Nueva victoria de este formidable equipo.
Ojalá siga la racha, muchos animos y felicitaciones a todo el colectivo.

"7..."

C.E. Europa 4 - P.B. Barcino 0

El partit passat ja suma la setena victòria consecutiva, té sostre aquest equip? Va ser una plàcida victòria a casa enfront la Penya Barcelonista Barcino per 4-0. El primer gol va arribar després d'una bona jugada de Miki per la banda esquerra col·locant la "bimba" a la frontal de l'àrea petita on Sergi, sempre oportú, l'empenyia amb l'interior del peu esquerra. Ja a la segona part, Jesua una vegada més i sortejant tots els rivals que se li anaven apareixent va aconseguir el millor gol de la tarda. Carlos, un altre dels habituals, amb un fort xut creuat des de la frontal va fer el tercer. I finalment Campaio després d'un remat amb el cap s'apuntava a la festa amb el quart gol. Cal destacar també que en l'aspecte defensiu es va treballar molt bé i les estadístiques ho corroboren ja que els visitants només van xutar dues vegades contra la nostra porteria en tot el partit de les quals només una entre els tres pals.

Consecutivament les pròximes jornades ens enfrontem contra els rivals més directes amb els quals ens disputarem el campionat. Ara es l'hora de demostrar del que realment es capaç aquest equip. Confiem en vosaltres, força europa!