El Sants fue el primer equipo que derrota a los nuestros.
Esperemos que sea el único.

U.E. Sants 2 - C.E. Europa 0

"de peus a terra"

La setmana passada ens preguntàvem fins a on seria capaç aquest equip de mantenir la ratxa victoriosa. Bé doncs, a la vuitena jornada ha arribat la primera ensopegada enfront el U.E. Sants "A" al camp de Magoria. La veritat és que va ser una derrota força decebedora, no tant per la pèrdua dels tres punts, sinó degut a la mala imatge que varem donar. L'equip estava desconegut i es va notar una falta d'actitud que no ens podem permetre si volem guanyar el campionat. Ja des de l'inici del partit el Sants va sortir més concentrat i dominava clarament, tot i que al descans el marcador encara reflexava el 0-0 inicial. Va ser a la segona part quan després de dues errades defensives van arribar els dos gols locals, l'últim a escassament 15 minuts del final. El partit ja es posava molt coll amunt i veien el joc que desenvolupàvem, la remuntada es feia quasi impossible.
És cert que el Sants era un bon equip i físicament més corpulents però la gran diferència és que hi anaven molt més, s'anticipaven a totes les pilotes i en definitiva hi posaren moltes més ganes. En canvi nosaltres sempre arribàvem tard i no varem ser capaços de trenar cap jugada amb cara i ulls, pràcticament ni es va xutar a porteria.
No cal alarmar-se, tot just és la primera derrota de la temporada i queda molt per jugar, però aquest partit ens ha de servir de lliçó i tenir present que els partits es guanyen corrent més que els rivals i amb una mica més de duresa, que també ens va faltar. La tècnica, que ens sobra, no ho és tot!
Pròximament ens enfrontem al Bellvitge i Alzamora, dos rivals similars al Sants. Aprenguem dels errors i a seguir treballant. Ànims que això acaba de començar.!