29 noviembre 2007

Nou Sardenya: Benjamin C

Recibimos la crónica del equipo mas joven, en cuanto a competición, de nuestra base.
El Benjamin C, equipo en el que todos los chavales han salido de nuestra propia Escuela, y que juega en 1ª division.
Están jugando una liga en la que 14 de los 16 equipos del grupo son de 2º año, o sea nacidos en el 98, y tan solo la Gramanet y los nuestros son del 99.
Excelente trabajo el realizado hasta ahora ya que lo que se busca es la formación de los jugadores para crecer en la competición.

La "fabrica" no para......

Europa 4 – Sant Gabriel 3

Els graciencs s’imposen per la mínima després d’un emocionant partit.

El benjamí C va patir per endur-se la victòria en el seu partit contra el Sant Gabriel, disputat diumenge a l’Àliga. En un encontre disputat de poder a poder, els escapulats van guanyar per la mínima (4 a 3) després de veure com el conjunt visitant remontava el marcador en dues ocasions. Només en els minuts finals, un xut creuat de Jan va permetre desfer la igualada.
L’Europa, que va va començar amb la baixa del defensa Pablo –indisposat poca estona abans de l’inici del partit-, va jugar amb moltes ganes, disposat a marcar ben aviat. Així, una passada en profunditat de Germán va ser aprofitada per Sergi per obrir el marcador. Pocs minuts després, el Sant Gabriel empatava en un xut col.locat de falta directa.
Lluny de caure en el desànim, els locals van seguir bolcant-se damunt la porteria contrària, amb jugades per les bandes que arribaven amb perill a l’àrea. En dues jugades a pilota parada, els graciencs van ampliar el marcador. En la primera, Javi, de falta directa, va col.locar amb habilitat la pilota lluny del porter. En la segona, Germán va establir el 3 a 1 després d’aprofitar una discutible falta dins l’àrea assenyalada per cessió inadequada al porter.
En la primera meitat encara va haver-hi temps per veure un altre gol del Sant Gabriel, que va culminar la remontada després del descans amb un xut fluix però col.locat que va sorprendre el porter. A partir d’aquí, amb un 3 a 3, el partit es podia decantar cap a qualsevol dels dos equips i els porters van tenir força feina per desbaratar les ocasions contràries. Ja en els compassos finals, l’esmentat gol de Jan va establir el 4 a 3 definitiu.