El equipo de Vicenç sigue en lo mas alto.

F.P. Europa 7 – Gornal 1

Ple al quinze

Doncs sí, com si d'una travessa es tractés aquests nois han encertat els quinze punts que fins ara hem disputat.
Avui ens visitava el Gornal, una incògnita d'equip doncs fins ara havia obtingut algun que altre resultat que no ajudava a fer-nos una imatge d'ell, Una derrota mínima contra el Júpiter que a nosaltres ens havia donat molta feina, un empat contra el Vila olímpica que nosaltres havíem guanyat relativament fàcil, però que partit posterior han demostrat que no era tan mal equip i una clara derrota contra el Veterans que no sembla una de les esquadres mes fortes del grup.
Només tenien doncs un punt, però no ens havíem de confiar.
I semblava que no ho feien doncs al primer minut i de sacada de córner Joanet de cap ha marcat el primer gol. 1-0 per començar, però ens ha fet més mal a nosaltres que a ells, doncs hem aixecat el peu de l'accelerador massa aviat i fruit d'aquest relax una falta de enteniment a la defensa l'ha aprofitada per empatar-nos el partit als deu minuts.
Això no ens faria despertar i continuàvem jugant a un 30% de les nostres possibilitats. Però tampoc ha calgut apretar massa, perquè ha aparegut allò que diuen de "la sort dels campions", una falta sense aparent perill centrada per Palou se l'ha empassat el porter i fent que ens avancéssim de nou al marcador.
I seguint al ritme de "tran tran" i no del "tiqui taca" com ens agrada que jugui aquest equip, l'àrbitre s'ha de reconèixer, ha assenyalat un penal d'aquells que no es xiulen gaire be mai. L'ha llençat magistralment Ion per col·locar el 3-1 enganyant al porter.
Poc desprès Lasha culmina una jugada de Oriol (23) que el seu xut ha refusat el porter anant la pilota a Lasha que la introdueix al fons de la xarxa.
Abans d'acabar la primera part Oriol (22) ha fet una "Messijugada", on ha aconseguit anar-se'n de diversos defenses, però no poden fer a darrera hora la centrada definitiva per marxa la pilota per ben poc per la línia de fons.
A la segona part tot i no fer tants gols s'ha intentat fer moure mes la pilota i potser s'ha vist mes jugades, fruit d'això i de que el rival físicament ha baixat molt.
Es una de les nostres armes, moure i moure la pilota, fins que el contrari que físicament acabat i en aquell moment l'aprofitem per a donar l'estocada definitiva.
A la segona Xavi Orte aconsegueix el cinquè, Oriol (22) el sisè fent arribar la pilota a dins de la porteria desprès d'un xut de Xavi Orte que el porter ha fet frenar i semblava que no arribaria a ser gol i Lasha aconsegueix el setè. Desprès d'una jugada personal a Johnny li fan penal que ha llençat ell mateix, però aturant-li el porter el llançament. I a Oriol (22) li han anul·lat un gol per fora de joc que des de la meva posició m'ha semblat legal.
Això no pinta malament doncs el conjunt del partit podríem dir que l'equip ha jugat a un 40% i tot i així s'ha guanyat amb una golejada força abultada.
Ja son 21 gols a favor i 5 en contra en 5 partits, i la llista de golejadors va "in crescendo" Pol (4), Oriol 23 (3), Xavi Orte (3), Joanet (3), Lasha (3), Oriol 22 (2), Fusté (1), Ion (1), Guillem (1). Això es bo doncs l'equip no depèn de l'encert d'un sol jugador, sempre hi ha algú o altre que resol les jugades.

L'alegria del dia també ha anat per en Lluis que avui ha vingut a veure als seus companys i que més d'un gol li ha estat dedicat. I es que un dels secrets d'aquest equip es la complicitat existent entre tots ells sense enveges i amb companyonia jugui qui jugui.

Encara es massa aviat, però de moment hem de fer saber als contraris que Itaca es nostre.