04 noviembre 2007

L'Aliga: Juvenil A

Excelente dinamica, tanto en juego como en resultados, la de los chavales de Vicenç.
Buen trabajo, a seguir en la lucha.....

SANTA EULALIA -1 F.P.EUROPA - 4

COP D'AUTORITAT


Dels 78 punts possibles ja en tenim 12.
Portem 4 victòries de quatre partits disputats fins ara i cada cop m'atreveixo més a apostar per aquest equip.
Líders per mèrits propis demostrant que esperem ser un dels mes ferms candidats al títol de Lliga.
Avui arribàvem al camp d'un dels que es pronosticava que podia ser un altre dels possibles rivals en l'aspiració de guanyar el campionat.
Però per Santa Eulàlia ha passat un cicló de joc. Durant tot el partit hem demostrat un saber estar i un afany de vèncer que dona els seus fruits.
Una primera part força complerta on Oriol ha estavellat una pilota al travesser que podia haver inaugurat el marcador. Mes tard Palou treu una falta que un dels seus defenses intenta refusar de cap i el que fa es introduir-la a la pròpia porteria. Arribem a la mitja part amb aquest avantatge curt pels mereixements que havien fet els nois, perquè la veritat es que amb combinacions i un joc de ritme força alt es desbordava un i altre cop al Santa Eulàlia quasi be no ha inquietat .
El partit anava molt ben encarrilat.
Comencem la segona part encomanant-nos una mica del tipus de joc del contrari amb massa preses i una mica de esbojarrament, però de seguida ens hem tornat a ficar en el nostre tipus de joc de toc i rapidesa, iel premi arribaria en forma de dos golassos d'en Xavi Orte, el primer despres d'una bona jugada de Palou que obre la pilota cap a la posició de Xavi que de vaselina fa arribar la pilota a la xarxa, i el segon d'un altre tir llunyà provinent d'un refús que entra a la porteria per l'escaire. No en teníem prou i de contraatac Lasha aixeca la pilota per sobre del porter contrari i fa pujar al marcador el quart. Ja amb el partit acabat el Santa Eulalia fa l'1-4 d'un xut creuat que entra per l'escaire contraria a Buix que no ha pogut fer res.
Hem de seguir així, amb aquestes ganes de guanyar i de gaudir del nostre joc. Es bonic veure tot l'equip unit i celebrant tots els gols sigui qui sigui el que l'aconsegueixi des de dins del camp o dels que en aquell moments son a la banqueta. Que l'equip sigui una pinya serà una de les nostres armes. Fins i tot en Lluís des de casa per lesió ens recolzava i a ell li han dedicat el triomf
Hem d'aconseguir també el màxim de victòries en aquest començament per a que en les jornades de descans puguem seguir en aquesta posició de privilegi que ens hem guanyat, i per a que possibles entrebancs futurs no tinguin massa importància.
Jo aposto per aquest equip i els contraris veient els nostres resultats i joc també ho acabaran fent. Es important que ens respectin i que ens tinguin por esportiva.

Encara es lluny però Itaca es una mica mes a la vora...

La nostra Itaca es la Primera