Buen trabajo de nuevo, y no solo por los resultados, sino por la actitud y el compromiso.
Es lo que te hace crecer en esto del futbol....

Hospitalet At. 1 - C.E. Europa 3

"i van sis"

Un vegada més, victòria en el desplaçament al camp de l'Hospitalet At. per 1-3, i ja van sis jornades sense conèixer la derrota ni cedir cap punt al rival. Un factor important últimament és que l'equip s'avança molt aviat i així propicia molts dubtes a l'equip contrari respecte al seu plantejament inicial. En aquest cas va ser Jesua, tot just al minut 2',qui va fer el 0-1 després d'un gol impressionant per tota l'esquadra conseqüència d'un xut col·locat amb la cama esquerra i d'un túnel previ que va deixar clavat el defensor. El públic, dempeus, aplaudia la jugada. El 0-2 i com ve essent habitual en els darrers partits va ser obra de Miki després d'una canonada a 20 metres de la porteria aproximadament. Al minut 10' de la represa, l'Hospitalet At. va retallar les distàncies en el marcador amb un xut de falta molt ben dirigit que va sorprendre al porter escapulat però deu minuts mes tard, Nacho, que també es troba en un gran moment de forma, va tornar a restablir el marge de dos gols deixant el marcador amb 1-3 definitiu.
La veritat és que fins al moment estem intractables però atenció als que venen per darrere que tampoc afluixen i han guanyat els seus respectius partits amb comoditat.