Benjamin C: Futbol de muchos kilates.

Noticias frescas del Benjamin C.
Para ver el reportaje al completo os aconsejamos que paseis por su web:

CERDANYOLA V.FC. 0 - CE.EUROPA 10

Tres punts més al sac, i ja van cinc de cinc. Tornem al coliderat després de la contundent victòria al Municipal de la Bòbila de Cerdanyola del vallès.
Partit complet i missió complerta, pot ser el resum d'un partit que des del minut 3 amb el primer gol d'en Juli vam dominar de principi a fi. Amb cinc gols cada part el ritme i la intensitat de joc dels escapulats va ser equilibrat durant tot el partit.
La primera part, va començar amb dos atacs seguits sobre la porteria vallesana i al tercer cop ja inagurem el marcador, minut 3 obra d'en Juli que repeteix al '9 , després que el Cerdanyola intentes d'arribar infructuosament a la porta defensada per l'Oscar que des d'aquell moment s'ho va mirar com un espectador més.
Al minut 12 en pròpia porta, puja el tercer gol al marcador després d'un taqui-gol continuat sobre la portería rival. Sis minuts més tard, al '20 en Richi que va moure l'equip amb criteri durant tot el partit anota el quart gol. I, a un minut del final de la primera, '24, en Cesc amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea marca el cinqué.
A la segona part el domini és absolut i la possesió de la pilota és quasi totalment dels jugadors de l'Europa. Des de la defensa a on l'EricKN i el Jordan practicament situats sobre la línia del mig camp no deixan progressar cap jugada dels de Cerdanyola, fins el Jordi que s'endinsa pel seu carril cap a l'àrea contraria i l'hi fan penal. Minut 5, Jordi executa la pena màxima i marca el 6 a 0.
El Guille que també troba espai des de la medular fins a l'àrea rival, s'encarrega d'aconseguir el set i el vuit a zero als minuts 12 i '17 de la segona. El Cerdanyola, en ple festival de joc gracienc es marca el 9 a 0 en pròpia porta, i finalment després de varies jugades d'en Bruno i de l'ErickA, en Pau arrodoneix el marcador al minut 22 aconseguint el desé i últim gol que tanca el marcador.