Jornada 6ª
Dissabte, 4-11-06
Fund. Europa Inf. B – Gramanet B 0-5

Lliçó de futbol efectiu.

Equip inicial: Nico; Lander, Pablo, Albert, Víctor; Alejandro, Fede, Ian, Javier; Pasku i Carlos. L’Europa va sortir amb moltes ganes, va sortir amb ganes de fer un futbol bonic, amb ganes de guanyar el seu primer partit, però davant es va trobar un equip molt complert en tots els sentits. Un equip que jugava molt a futbol i que resolia la jugada. Control de la pilota, rapidesa en fer la jugada i execució final. Tres virtuts que el Europa tindria que copiar. Això es va poder plasmar als 4 minuts en un pas en profunditat, que va acabar en el primer gol. El 0-2 va arribar als 12 minuts en una vaselina. Els canvis van arribar massa ràpids, entra Oscar per Alejandro i Giancarlo per Pasku. L’Europa va fer el primer xut al minut 17 i seguien sense arribar, ja que després dels dos gols els nanos del Edu no sabien per a on entrar. En un altre contraatac per la banda, els visitants van sentenciar el match (24’). Tres minuts mes tard, el 0-4 de falta al obrir-se la barrera. Això tenia pintar de ser un marcador de escàndol. Al minut 30 en una pilota que se li escapa al porter, Carlos li roba i el rebot afavoreix a Ian que penja una vaselina que no entra per molt poc.
Segona part: entre Jesús, Vicente, Oriol i Àlex. Es va intentar controlar més el mig del camp per intentar frenar al rival, però es va descuidar el atac i no es va generar cap jugada de perill. Als tres minuts va entrar Mario per Carlos. Al minut 17 una pilota llarga, que Nico es queda a mitja sortida i el davanter marca (0-5). El partit no va tenir més historia, ni gols. Destacar el fet de la greu lesió de Vicente que esperem que es recuperi aviat. Ara cal reflexionar, treure els apunts i revisar tots els partits que s’han jugat i extreure conclusions. Segur que anirà de allò més bé.