22 noviembre 2006

Benjamin C

Partido entre amigos.
La "fabrica" de futbolistas no para......


Partit amistós entre el benjamí "C" i una selecció de l'escola de futbol de l'Europa dels benjamins "A", que acabat en un empat a dos.
Bon nivell l'exhibit pel conjunt de l'Escola que ha mostrat un bon estat físic i una gran determinació en les arribades a porteria. De fet la Selecció s'ha avançat en el marcador a la primera part i ha manat per un a zero fins que l'àrbitre ha xiulat el final del primer temps.
A la segona part els benjamins del "C" han apretat l'accelerador i han aconseguit l'empat en una trepidant jugada de l'ErickA que ha avançat pel carril esquerre, salvant per velocitat tots els defenses escolars que l'hi han sortit al pas, fins que ha trobat la línia de passada que ha permès en Bruno arribar davant del porter i marcar.
Els de l'Escola que han pogut fer molts canvis durant el partit s'han oxigenat i han seguit atacant fins aconseguir el dos a un, encara que en un rebot desafortunat dels nostres jugadors.
Aquest gol ha obligat ha possar-se la granota de feina als federats que han patit molt el darrer quart de partit. De fet, no hem aconseguit el gol de l'empat literalment fins l'últim minut, després d'intentar-ho en varis atacs consecutius. En un d'ells s'ha assenyalat una falta que en Richi ha servit ràpidament per en Pau que ha penjat la pilota a l'àrea, i després d'un garbuix en Cesc l'ha engaltat tal com li venia i l'ha col.locat al fons de la xarxa.
Al final s'ha llençat una tanda de penals que la Selecció de l'Escola ha guanyat per un gol de diferència.Assaig interessant per tot l'equip, des de la defensa on tant en Jordi com l'ErickN han hagut de treballar molt i combinar-se amb l'Alvaro (escola del RCD.Espanyol) i l'Àlex de (escola de l'Europa) convidats per reforçar les baixes per diferents motius de l'equip, com per posar en pràctica diverses jugades treballades als entrenaments.


Gracias a apanois.com por la cronica y la foto.