Benjamin D: Siguen creciendo a marchas forzadas...

Como siempre gracias a apanois.com.
Os recomendamos pasar por su pagina, siempre es divertido y agradable saber lo que hacen estos grandes cracks...

Dissabte 25 de novembre, 15 h
Bufalà B 3 - Europa D 4

Partit molt emocionant, en que els nostres nois van aconseguir una altra victòria.
Als pocs minuts de començar el partit vem obrir el marcador, i empatant-marcant vem arribar a la mitja part amb un 2-2.
La segona part vem estar molt encertats i ens vem tornar a avançar amb un 3-2 i ells igualant el marcador.
Fins que a l'últim minut el Sergi va marcar un gol impressionant que ens va donar la victòria (a la foto de la web surt plorant després de marcar el gol).
Aquest dissabte qui va patir molt va ser l'Edu.
Diumenge juguem a casa i confiem a seguir en la mateixa dinàmica.
Apa nois! que ho esteu fent molt i molt bé!

Sergi: Els de Tunel de Vestuarios esperem que ploris cada partit però d'alegría, senyal de que faras el gol de la victoria per el teu equip.
També esperem que el Edu no pateixi que aixo es per gaudir.