Y estos tampoco paran....
El futbol tiene mucho que aprender de los Benjamines.
Muchas gracias a apanois.com, por compartir conmigo sus crónicas y sus fotos.

SINGUERLÍN CF."A" -1- CE.EUROPA "C" - 5 -

Extraordinari partit el jugat pels benjamins "C " de l'Europa al municipal Nicolás Longarón del barri del Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet dissabte passat al migdia.
Els escapulats han dominat el partit des del principi fins al final, sense el patiment del gol en contra als primers minuts de partit al que ja ens havíem acostumat. I és que els nanos de l'Europa conscients que davant tornaven a tenir un "A" no van donar treva al rival.
El Singuerlín, que venia de guanyar els seus dos últims partits no va tenir mai la pilota per jugar-la en condicions, i es va haver de limitar a córrer darrera de l'esfèric i muntar alguns contraatacs.
De fet en els minuts inicials ja es va entreveure el que seria el partit, amb en Bruno (capità) i en Jordi que feien pressió constant sobre la sortida dels defenses contraris i que s'internaven contínuament a l'àrea rival. A més els primers contratacs del Singuerlín els van tallar sense contemplacions el Guille i l'ErickN en un recital defensiu de precisió amb el que van guarir en tot moment la feina de l'Óscar a la porteria. En Juli i en Richi dominaven el control aeri de les pilotes a llançament llarg del porter colomenc al mig camp i distribuien a banda i banda el joc de l'equip.
I, amb aquesta disposició sobre el terreny de joc va arribar l'un a zero d'en Juli al minut 9 de la primera part que obria el marcador. Van sortir l'ErickA i en Cesc a reforçar la pressió al davant i fruit d'aquesta operació va entrar el segon gol (m.20) obra magistral d'en Richi des de fora de làrea. Sobre el límit mateix del primer temps ,en el m. 25, en Cesc trencà la defensa per velocitat i empenta i afusellà el tercer gol, tres minuts després que en una jugada desafortunada a la sortida d'un còrner el Singuerlín marques el gol de l'honor.
A la segona part l'estadística de possessió de la pilota per part de l'Europa va ser molt alta, i fins i tot en alguns moments la circulació de la bimba va portar l'equip contrari de corcoll. En Juli, de falta directa al m.5 de la represa i l'ErickA sobre el minut 15 de la segona part van sentenciar un partit que a priori es presumia molt difícil.
Gran resultat, que va ser seguit a distància pels aficionats europeistes que no es van poder desplaçar per diversos motius els uns laborals, des del Saló Nàutic i , d'altres, com la família d'en Jordan de baixa per malaltia igual que en Pau als que els desitgem una ràpida recuperació.En definitiva, victòria importantíssima que ens permet continuar al capdavant de la classificació coliderant el grup, després que el Trinidad també guanyés per la mínima al Vila Olímpica (3-4), un bon equip com ja ens va demostrar en la seva visita al Camp de l'Àliga la jornada anterior.

Y para saber lo que rodea a los cuatro Benjamines del club os recomendamos su web: http://www.apanois.com/