Diumenge, 26-11-06
Sants, U.E. “A” - Fund. Europa Inf. “B” 3-1

Equip inicial: Nico; Guillem, Víctor, Pablo, Albert; Alejandro, Fede, Ian, Jaume; Giancarlo i Alex.

Els despistes ens derrotan.

Un gol als tres minuts de joc per una anticipació del davanter i un petit despista de la defensa va fer que l’Europa perdés en un camp a on es va jugar regular, però millor que el contrari que va ser més efectiu de cara a porteria.
Tot i jugar millor, falta el gol, i es que es va intentar, però també manca una mica més de sort y tenir fe per aconsegui-ro. El Sants es un equip que estava molt bé en defensa en nanos corpulents i que tenen un punta (9) de molta qualitat, però que al termini del partit va fer el pallasso tirant-se a terra com tres vegades per perdé temps. Per això el domini el portàvem el Europa, control del mixt del camp, i els locals pilota a munt i a corre. Clar que en aquest camp de sorra es el que es té que fer. Tot i això a l’Europa no el van xiular un penalty a favor amb el 1 a 0 que pot ser canvies el resultat final(19’). Dos minuts després una falta tirada per Giancarlo, para el porter en una bona estirada. En un altre jugada amb massa sort per els locals, arribar el segon gol (34’)
A la segona part sortiria el mateix equip. El Sants va començar a atacar per augmentar la golejada, però l’Europa va saber controlar mica en mica el partit. Als 6 minuts van entrar Javier i Oscar. Al minut 10 l’Europa va treure les ganes i en una jugada que arranca d’ Ian al camp del Europa, la puja i deixa una assistència perfecta per que l’Alex xuti amb el porter batut i la pilota la rebutja a la mateixa línia de gol un defensa. Més mala sort impossible. Al minut 13´ entre Carlos per Àlex i després Mario, i Lander. Al minut 19´ vindria la recompensa amb el únic gol del Europa xutat casi sense angle per el lateral Guillem. Després, en un altre sorpresa per la defensa i per tothom vindria el tercer i definitiu gol dels locals. Sense més temps el partit es va acabar amb la decepció general de tots, pares i nens. Però tranquils, guanyant el proper partit pujarem la tira de llocs.